· · Коментара: 0
Награда

Погледајте зашто су читаоци изабрали БАШ ОВАЈ између 218 аутомобила

Модел "џип ренглер" проглашен најбољим теренским аутомобилом на свету

1592587632_Wrangler.jpg
Фото:"ФЦА"

Најтиражнији немачки али и европски аутомобилски часопис "Ауто билд" има сјајну и стручну читалачку публику. Зато је њихов избор посебно цењен у свету ауто-индустрије.

Овог пута "џип ренглер" је освојио  главну награду по избору читалаца на овогодишњем такмичењу "Ауто Билд ол-роуд". Наиме, читаоци специјализованог немачког часописа за теренска и "4x4" возила „Ауто Билд ол-роуд“ су указали част моделу "ренглер" четврту годину заредом.

Фото:"ФЦА"

Стручни читаоци часописа прогласили су овај модел најбољим „Теренским возилом са ценом од 35.000 до 50.000 евра“, али Ово је први пут да су читаоци часописа "Ауто Билд" изгласали модел "џип ренглер" не само као њихово омиљено увозно возило, него као уопште најбоље возило у својој категорији, победивши тако све моделе немачких произвођача премијум возила. 

Прочитајте још:Пре тачно 50 година направљен је "најпожељнији теренац на свету"(ФОТО/ВИДЕО

Овај резултат потврђује привлачност коју модел "ренглер" – истински наследник модела "Вилис-Оверланд МБ", првог лаког "4x4" возила на свету – и даље има међу љубитељима теренске вожње и теренских возила, као и вредност коју они придају аутентичности и јединствености.

Прочитајте још:Американци су поклонили 50.000 ОВИХ ВОЗИЛА Русима, а правио се и у КРАГУЈЕВЦУ!

„Ауто Билд “ анкета се спроводи на годишњем нивоу, и позива читаоце да наведу своја омиљена возила разних светских произвођача. Ове године, такмичило се преко 218 модела у 10 категорија. По избору читалаца, круна је отишла моделу "џип ренглер", као најбољем свестраном возилу и на стази и ван ње.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.