· · Коментара: 0
Долази

Нови „хјундаи и10“ стиже у Србију овенчан признањима

Немци оценили да је ово аутомобил са најстабилнијом вредношћу у А сегменту

Hyundai-10--1-.jpg
Фото: Промо

Нови адут корејског гиганта „Хјундаија“ аутомобил из такозваног „А“ сегмента (градски аутомобили) модел „и10“ стићи ће на тржиште Србије средином године. Овај малишан је представљн крајем фебруара у Немачкој и већ је успео да се овенча са неколико веома вредних награда. Наиме, немачки магазин „Ауто Билд" најтиражнији ауто часопис на свету и независни посматрач тржишта „Шваке ГмбХ“ доделили су новом „хјундаију и10“ титулу "Шампион вредности за 2020"  у класи малих градских аутомобила.

Са предвиђеном резидуалном вредношћу од 61,34 одсто после четири године при годишњој километражи од 11 000 километара, последња генерација  "и10" оставила је иза себе бројне  конкуренте. 

- Изузетно  нас радује што је наш нови модел добио ово посебно признање од самог старта. То доказује да је наша посвећеност сегменту малих аутомобила добра одлука и да смо „и10“ развили предвиђајући очекивања.

Атрактиван дизајн и врхунске карактеристике безбедности и повезивање уређаја, задовољавају укус и захтеве наших купаца. Уверен сам да ће нови „и10“ још дуго пружати велико задовољство и вредност нашим купцима - рекао је Јирген Келер , генерални директор Хјундаи мотор Немачка.

Прочитајте још: Немци крећу у ново освајање Јапана

Возила са ниском амортизацијом, као што је нови „и10“, и даље су доста тражени чак и са порастом старости и постижу веће цене на тржишту половних аутомобила. У случају „Хјундаија“, томе доприноси и јединствена петогодишња гаранција произвођача без ограничења броја пређених километара која важи у целој Европи. У потпуно новом моделу „хјундаи и10“, велики број „хај-тек“ система безбедности и могућност повезивања уређаја поставили су висок стандард у А сегменту.

Овај аутомобил доноси мноштво нових функција које су се до сада најчешће виђале само у вишим сегментима возила. Тако чак и почетна верзија новог „и10“ долази у стандардној опреми са најважнијим системима безбедности и помоћи возачу, као што су помоћ код избегавања чеоног судара у вожњи (ФЦА), помоћ при задржавању траке (ЛКА), упозорење на пажњу возача (ДАЊ) и хидраулична помоћ при кочењу (ХБА). Поред тога, заједно са 8-инчним навигацијским системом, системи повезивања омогуцћавају возачу да се повеже са системом за забаву у возилу путем апликације „Андроид ауто“ и „Apple CarPlay“.

Фото: Промо

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.