· · Коментара: 0
СНОВИ

Сањали сте СВОГ ЉУБИМЦА? То је озбиљна порука, а ево и како се ТУМАЧИ

Уколико сањате замишљеног љубимца или пак сањате свог пса и мачку, овај сан вам може донети озбиљно упозорење и на неверу партнера

1594160841_pas-i-macka.png
Фото: Pixabay

Кућни љубимац осликава наш карактер, наше особине, али чак у великој мери и физичке одлике. 

И док на јави присуство нашег љубимца уноси срећу и добро расположење, пас и мачка у сновима доносе битна упозорења на догађаје који следе.

Тумачење снова у коме нам се укаже мачка доноси различита схватања, у зависности од боје њене длаке. Са друге стране, оданост пса као најбољег пријатеља у сновима доноси упозорење да нас партнер вара.

Прочитајте још: Ову мацу називају Т-РЕКС, прати је пола МИЛИОНА људи, а њен живот ће вас РАСПЛАКАТИ (ВИДЕО)

Мачка

Мачка је симбол независног духа, сексуалности и женствености, креативности и моћи. Истовремено, она представља несрећу и лошу срећу.


Фото: Pixabay

Сан у коме се појављују мачке има различито значење, у зависности од тога да ли волите мачке или не. Снови могу значити да је неко крајње подмукао испред вас, а да тога нисте ни свесни.  Ако је мачка агресивна, имате проблема са женским аспектом себе, а ако се бојите мачке, онда се бојите своје женствености.

Прочитајте још: ХИТ снимак на Инстаграму: Разнежиће вас МАЧКА и ПАПАГАЈ (ВИДЕО)

Уколико у снову мачка нема реп, то значи губитак самосталности и недостатак аутономије. Уколико вас је у сну мачка огребала, то потврђује да имате разлог да се осећате угрожено. 

Црне мачке у сну не ндоносе несрећу, напротив. Уколико вас у сну огребе или уједе црна мачка, то вам је јасан сигнал да слушате своју интуицију. 

Прочитајте још: Ако је волите, ово јој НЕ СМЕТЕ урадити! Ваша МАЧКА највише на свету МРЗИ ове три ствари

Бела мачка означава тешка времена. Мачићи представљају прелазну фазу према независности, а алтернативно симболизују невинос и чистоћу.

Пас


Фото: Pixabay

Пас симболише појачану интуицију, верност, великодушност и заштиту. Сан ће вам омогућити да у складу са својим вредностима и добрим намерама идете ка зацртаном циљу гарантујући успех.

Уколико је пас у сну опасан и режи, у себи носите унутрашњи сукоб. То такође може указивати и на издају вашег најближег, пријатеља или партнера. Угриз пса у педелу ногу у сну показатељ је неодлучности у новим ситуацијама и недостатка жеље да се крене напред са својим циљевима или пак, неверу које нисмо свесни.

Прочитаје још: Морате набавити крзненој љубимици: Свемирска КАПСУЛА за МАЧКУ (ВИДЕО)

Срећно и усхићено лајање пса симболизује ужитак и друштвену активност. Са друге стране, зверско лајање пса показују склоност ка контролисању ситуације око вас. 

Куповина пса показује склоност куповини лажних пријатеља.

Прочитајте још: Ову мацу називају Т-РЕКС, прати је пола МИЛИОНА људи, а њен живот ће вас РАСПЛАКАТИ (ВИДЕО)

Штене у сновима симболизује вашу заиграну и безбрижну нарав. Ако бринете о штенцима у сну, значи да сте поуздани и да други могу да се ослоне на вас, посебно у тешким временима.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.