· · Коментара: 1
ГРЧКА

МАГАЗИН ЕКСКЛУЗИВНО САЗНАЈЕ: Полеће први ЧАРТЕР за Грчку, цене НИКАДА НИЖЕ

Истог дана када је у Грчкој најављено отварање свих аеродрома чартери са српским туристима могли би да слете међу првима!

skajtos.jpg
Скјатос чека српске туристе Фото: Пиксабеј

Како незванично сазнајемо у агенцији "Вива травел" планирају први чартер лет за Грчку 1. јула у раним јутарњим часовима. Први авион слетеће на Скјатос.

Прочитајте још: Млади ПЛАЧУ широм света: ЖУРКА је готова, нова ПРАВИЛА на Ибици

Наиме, овај лет је одавно заказан, а национална авиокомпанија је агенцијама јавила да се нада да ће задржати стари, већ уговорени ред чартер летова. У овом авиону ће се налазити туристи који су већ уплатили одмор у Грчкој. У случају да преостане неко слободних место, агенција ће их, када се испуне законски услови да поново почну са продају, пустити у слободну продају.

Грчка омиљено одреште
Први чартер слетеће на острво Скјатос.

Да би агенције поново продавале аражмане за иностранство морају да имају нове склопљене уговоре са свим смештајним капацитетима (хотелима и вилама), а с обзиром да нису све земље још објавиле званичне услове под којима објекти могу да раде на то се још чека.

- Протеклих недеља смо успели да обновимо 80 одсто уговора са партнерима, а преостале чекамо, тако да ће туристи сигурно имати где да летују - каже Јелена Милановић, директор "Вива травела".

Потписују се нови уговори

Прочитајте још: Туристи ДОСКОЧИЛИ КОРОНИ! Да ли је ово КРАЈ путног осигурања?

Цене 20% ниже него лане!

Туристи могу да одухану, па и они који су уплатили у предсезони, а плаше се да померањем аранжмана неће имати довољно новца.

- Ми очекујемо да ћемо овог лета, чак, захваљујући новим уговорима имати и ниже цене од претходне сезоне, јер је ситуација ванредна - истиче Милановићева.

Као што смо већ писали многи објекти још размишљају да ли да отворе врата гостима, јер неће радити  пуним капацитетом. Хотелијери се управо договарају који ће објекти бити отворени, а који не.

Прочитајте још: Ове земље ће вам ПЛАТИТИ да дођете на летовање, нуде ГРАТИС НОЋЕЊЕ

Пошто Сицилија није била угрожена као север Италије, а на овом острву 1. јула почињу да раде хотели, први чартер лет са српским туристима планиран је за 8. јул.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.