· · Коментара: 0
КОРОНА

СРБИ су нам ДОНЕЛИ КОРОНУ! Туристи направили пометњу на СКИЈАТОСУ, а ево шта је ИСТИНА

"Срби су нам донели корону" - била је главна вест током јучерашњег дана на грчком острву Скјатос на којем је први авион долетео са београдског аеродрома.

1593763999_Kokunaries.jpg
Плажа Кокунариес на Скјатосу Фото: А. М.

Хаос у информацијама и паника на острву - овако се, укратко, може описати ситуација на грчком острву које је воденим топовима дочекало први чартер са српским туристима.

Дочека за памћење

Прочитајте још: СРПСКИ туристи ће бити тестирани, свака друга СОБА ПРАЗНА, а ова дестинација се рекламира ШОКАНТНИМ ВИДЕОМ (ВИДЕО)

Лично је Теодор Цумас, градоначелник острва Скјатос, сваком српском туристи са манекенима обученим у грчку ношњу пожелео добродошлицу речима "Велкам" (о чему можете прочитати ОВДЕ).

На Скјатосу не памте помпезан дочек какакв је приређен Србима 1. јула.

Пре тога су ватрогасци направили водени лук изнад српског авиона. Док су туристи излазили из чартер лета, који је полетео из Београда, људи су око аеродрома, иза ограде, аплаудирали, фотографисали и махали. У хотелима су туристе дочекала окрепљења и пића добродошлице које су служили грчки конобари који нису могли да скину осмех са лица и о томе можете прочитати ОВДЕ.

А, онда, преокрет!

Немци дошли тихо
Пет минута после српског, слетео је немачки "Кондор" са туристима. Њима острвске власти нису организовале дочек, нити су међу њима били новинари. Неприметно су прошли пасошку контролу, рутински неколико њих је тестирано и отишли су у хотел.

"Срби су нам донели корону" - била је вест која је јуче прострујила кроз Скјатос. Уследила је паника. Српски водичи су пребројали туристе и сви су били у својим хотелима, нико од тестираних није добио поруку да је позитиван на Ковид 19!

Донели су нам корону, а то је новинар који је побегао кући исто вече!

- Дакле, то је неко од новинара, који су тестирани и исте вечери се вратили авионом у Београд - објављено је на друштвеним мрежама.

Фото: screenshot Facebook

На Твитеру се синоћ проширила информација да је у српском авиону откривено, чак, шест заражених! Ова информација је аутоматски била демантована, јер дневни извештај о зараженима у Грчкој спомиње: Албанија 1, Бугарска 1, БиХ 1 и Индија 1. На свим острвима пронађен је само један заражени туриста - на Карпатосу.

Твитер је пронашао шест позитивних туриста!

- Једна жена је позитивна, сада су отишли да и њеног мужа тестирају и пребацују их у ковид хотел, идемо тамо и ујутру ћемо све дознати - јавио нам је синоћ српски водич.

Прочитајте још: ЧИСТ ГРЧКИ ИЗУМ! Србе овог лета у Грчкој чека ПОТПУНИ ХИТ, а све због КОРОНЕ

После непроспаване ноћи јутрос је Скјатос одахнуо, јер се градоначелник коначно огласио:

- У авиону "Кондора" са немачким туристима испоставило се да је једна жена позитивна, чекамо резултате за њеног мужа - објаљено је у саопштењу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.