· · Коментара: 0
ИСТЕЗАЊЕ

Зграбите прву СТОЛИЦУ и почните да вежбате, јер иду ЛЕПИ дани

Балерина Дрина Пешић препоручује једноставну вежбу за истезање мишића и подсећа да увек треба вежбати, јер нема оправдања за опуштено тело.

Depositphotos_157997726_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Балерина и ТВ ауторка Дрина Пешић ни у време изолације не престаје да вежба. Овога пута показује вежбе које су добре за јачање унутрашњих мишића ногу, као и за истезање мишића. У ситуацији када се боримо за здравље, настојте да их радите код куће.

Дрина вежба држећи се за столицу
Фото: Приватна архива

Прочитајте још: Не будите лењи! Ево како да и у изолацији останете у форми и затегнете тело

За ову вежбу потребна вам је столица. Станете поред ње, са стране (као на фотографији), ухватите је једном руком.

Станите тако да ноге буду у првој позицији, односно настојте да вам пете буду спојене, а прсти "отворени" на страну. Десну ногу одвојите мало од леве. Треба да буде отворена ка споља, никако ка унутра!

Свака вежба се понавља по 15 пута.

Сада благо ногом кружите у том положају. Окренете се на другу страну, ухватите се за столицу и поновите вежбу.

- Наглашавам да је сваку вежбу потребно поновити бар петнаест пута да бисте видели ефекат, односно да би се на вашем телу видело да редовно вежбате.

Прочитајте још: Уз помоћ КРАТКИХ ВЕЖБИ обликујте бутине и руке, а за неколико дана приметићете НЕВЕРОВАТНУ ПРОМЕНУ

Дрина подсећа да је најбоље борити се против короне и на овај начин, вежбајући. И, дезинфикујте мисли. Свемир није у карантину - поручује позната балерина.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.