· · Komentara: 0
ISTEZANJE

Zgrabite prvu STOLICU i počnite da vežbate, jer idu LEPI dani

Balerina Drina Pešić preporučuje jednostavnu vežbu za istezanje mišića i podseća da uvek treba vežbati, jer nema opravdanja za opušteno telo.

Depositphotos_157997726_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Balerina i TV autorka Drina Pešić ni u vreme izolacije ne prestaje da vežba. Ovoga puta pokazuje vežbe koje su dobre za jačanje unutrašnjih mišića nogu, kao i za istezanje mišića. U situaciji kada se borimo za zdravlje, nastojte da ih radite kod kuće.

Drina vežba držeći se za stolicu
Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: Ne budite lenji! Evo kako da i u izolaciji ostanete u formi i zategnete telo

Za ovu vežbu potrebna vam je stolica. Stanete pored nje, sa strane (kao na fotografiji), uhvatite je jednom rukom.

Stanite tako da noge budu u prvoj poziciji, odnosno nastojte da vam pete budu spojene, a prsti "otvoreni" na stranu. Desnu nogu odvojite malo od leve. Treba da bude otvorena ka spolja, nikako ka unutra!

Svaka vežba se ponavlja po 15 puta.

Sada blago nogom kružite u tom položaju. Okrenete se na drugu stranu, uhvatite se za stolicu i ponovite vežbu.

- Naglašavam da je svaku vežbu potrebno ponoviti bar petnaest puta da biste videli efekat, odnosno da bi se na vašem telu videlo da redovno vežbate.

Pročitajte još: Uz pomoć KRATKIH VEŽBI oblikujte butine i ruke, a za nekoliko dana primetićete NEVEROVATNU PROMENU

Drina podseća da je najbolje boriti se protiv korone i na ovaj način, vežbajući. I, dezinfikujte misli. Svemir nije u karantinu - poručuje poznata balerina.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.