· · Коментара: 0
Признање

Да ли знате коју су почаст једино добили "Квин" и Елтон Џон?

Британски музичар добио своју кованицу од Краљевске ковачнице

1594129935_elton.jpg
Фото:АП

Прослављени британски музичар Елтон Џон добио је још једно велико признање у родном Уједињеном краљевству.

Наиме, човек који је продао невероватних 300 милиона албума и који је кроз рад своје фондације која се бори против АИДС сакупио вртоглавих пола млијарди долара, добио је свој новчић, кованицу од стране Краљевске ковачнице.

Тако је 73-годишњи музичар добио признање које је пре њега добила само група "Квин"! Пре неколико година Елтон Џон је добио и титулу витеза од стране енглеске краљице Елизабете Друге.

Прочитајте још:Љубавни састанак у Монте Карлу Клода Лелуша ће вас оставити без даха! (ВИДЕО)

Ова кованица је сада постала део "Ројал минт мјузик леџендс серије" коју је дизајнирао Бредли Морган Џонсон.

- Ово је стварно фантастична почаст да неко на овакав начин препозна ваш рад - није крио одушевљење поласкани Елтон Џон - Ових неколико последњих година моје каријере садрже више незаборавних тренутака, а овај је један од њих.

Прочитајте још:ХИТ на ИНСТАГРАМУ: ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ направила ПОМЕТЊУ својом објавом (ФОТО)

Комеморативне кованице су доступне у продаји онлајн и цена се креће од 22 до 984 долара. 
Неколико специјалних едиција ограничених серија сребрњака и златника су већ продате, али остало је још четири килограма златника. Цена за килограм је 116.000 долара.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.