· · Komentara: 0
Priznanje

Da li znate koju su počast jedino dobili "Kvin" i Elton Džon?

Britanski muzičar dobio svoju kovanicu od Kraljevske kovačnice

1594129935_elton.jpg
Foto:AP

Proslavljeni britanski muzičar Elton Džon dobio je još jedno veliko priznanje u rodnom Ujedinjenom kraljevstvu.

Naime, čovek koji je prodao neverovatnih 300 miliona albuma i koji je kroz rad svoje fondacije koja se bori protiv AIDS sakupio vrtoglavih pola mlijardi dolara, dobio je svoj novčić, kovanicu od strane Kraljevske kovačnice.

Tako je 73-godišnji muzičar dobio priznanje koje je pre njega dobila samo grupa "Kvin"! Pre nekoliko godina Elton Džon je dobio i titulu viteza od strane engleske kraljice Elizabete Druge.

Pročitajte još:LJubavni sastanak u Monte Karlu Kloda Leluša će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Ova kovanica je sada postala deo "Rojal mint mjuzik ledžends serije" koju je dizajnirao Bredli Morgan Džonson.

- Ovo je stvarno fantastična počast da neko na ovakav način prepozna vaš rad - nije krio oduševljenje polaskani Elton Džon - Ovih nekoliko poslednjih godina moje karijere sadrže više nezaboravnih trenutaka, a ovaj je jedan od njih.

Pročitajte još:HIT na INSTAGRAMU: DžENIFER LOPEZ napravila POMETNJU svojom objavom (FOTO)

Komemorativne kovanice su dostupne u prodaji onlajn i cena se kreće od 22 do 984 dolara. 
Nekoliko specijalnih edicija ograničenih serija srebrnjaka i zlatnika su već prodate, ali ostalo je još četiri kilograma zlatnika. Cena za kilogram je 116.000 dolara.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.