· · Komentara: 0
OTVORENO

Ove detalje niste znali o princezi Dajani - svake nedelje je radila ISTU STVAR

Bivši kuvar pokojne princeze Dajane, otkrio je do sada nepoznate detalje o njenom životu

1594116892_dajana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TopMotionClips

Lejdi Di, poginula je 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, a iako je prošlo 23 i godine, mnogi i dalje tuguju za njom.

Pročitajte još: Šta će reći kraljevska porodica?! Snima se film o princezi Dajani, a OVA glumica će tumačiti njen lik (FOTO)

Među njima je i bivši kuvar Daren Mekgrejdi, koji je lično spremao jela za nju od 1993. godine pa sve do njene smrti, a povodom njenog rođendana, koji bi bio 1. jula, odlučio je da otkrije pojedine detalje iz života princeze.

 Kuvar koji danas živi u Teksasu, ispričao je da je Dajana svoj rođendan volela da obeležava skromno, bez specijaliteta i torti, slavlja, već bi najčešće prijatelje odvela na ručak. 

Princeza Dajana zapravo nikada nije želela da slavi rođendane jer je to značilo da je godinu dana starija. Dakle, nije bilo rođendanskih torti ili posebnih jela", izjavio je Daren.

On je takođe otkrio kako je Lejdi Di s vremenom promenila i način ishrane, te je izbacila teške umake i počela je da jede samo zdravu hranu.Ipak, nije mogla da odoli punjenim paprikama, koje bi jela svake nedelje, a najviše je volela da ih pojede upravo kod Darena u kuhinji.

Pročitajte još: Budite princeza i ponesite haljinu kao Kejt Midlton (Foto)

- Kada sam počeo da radim za Dajanu, ona je bila na čelu 119 različitih dobrotvornih organizacija. Odlazila je tri puta nedeljno u teretanu, suočila se s bulimijom, ali je uspela da je pobedi - zaklučio je kuvar pokojne princeze.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.