· · Komentara: 0
SUDBINA

Ovo je TRENUTAK kada je svima bilo jasno da će Kejt biti BUDUĆA KRALJICA

Par je krio vezu od medija u početku

1592482052_10393969_743771309014548_1231571380257378885_n.jpg
Foto: Fejsbuk/Kate Middleton

Kada je princ Vilijam objavio da ima devojku čitava britanska porodica počela je sa planiranjem kraljevskog venčanja. Međutim, mladi princ sačekao je sedam godina pre nego što je zaprosio svoju sadašnju suprugu.

Pročitajte još: Ona je NAJPOZNATIJA PEVAČICA, a niko ne zna da joj je pravo ime STEFANI ANGELINA

Ipak, kraljevski stručnjaci su tvrdili da ima je bilo jasno da je Kejt "TA" godinama ranije nakon što se pojavila iznenada na jednom posebnom događaju - na dodeli Vilijamove fakultetske diplome.

Novinarka Rebeka Ingliš tvrdi da je tog hladnog decembarskog dana 2006. godine shvatila da će Vilijamova izabranica biti buduća kraljica.

- Nismo očekivali da će se Kejt i njena porodica pojaviti, a ja i brojni fotografi i novinari smo stajali na štandu za novinare .

- Odjednom smo je ugledali sa majkom i ocem. Sećam se da sam se obratila osobi pored i rekla da je to to, već postignut posao. Ova žena će biti naša buduća kraljica. Od tog trenutka krenulo je da se šuška o mogućoj veridbi.

Vilijam je zaprosio Kejt tri godine posle tokom njihovog odmora u Africi, a celom svetu su saopštili tri nedelje kasnije, u novembru 2010. godine. A par se prvi put pojavio zajedno u javnosti na proslavi diplome, pre nego što je princ Vilijam otišao u vojsku.

Pročitajte još: Prava pomama među poznatima: Svi rade ISTU STVAR i oduševljavaju svet (FOTO)

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.