· · Komentara: 0
MENOPAUZA

Poznata VODITELJKA tvrdi: MENOPAUZA nije bauk, evo kako se ja borim sa njom

Žena je u menopauzi u najboljim godinama, jer je ostvarena, ima rezulate iza sebe, zna šta želi, ume da uživa u životu i doprinosi drugima, tvrdi voditeljka Milica Gacin.

Gacin.png
Foto: Život+

Milica Gacin, voditeljka kviza "TV Slagalica", pokrenula je radionice "Menopauza - Moje najbolje godine", u kojima učestvuju lekari, nutricionisti, psiholozi, povremeno i javne ličnosti koje žele da podele svoje iskustvo o menopauzi. Žene koje dolaze su srednjih godina, ali i znatno mlađe, jer im se pruža jedinstvena prilika da pitaju sve što žele.

Pročitajte još: Ona je NAJPOZNATIJA PEVAČICA, a niko ne zna da joj je pravo ime STEFANI ANGELINA

- Trudim se da moj stil života bude preventiva, vodim računa o ishrani, koliko god je moguće o poreklu namirnica i o količini koju unosim - kaže Milica Gacin.

Pazim šta jedem i koliko jedem.

Da li su nam izolacija i slabija fizička aktivnost prethodnih meseci naškodile, i šta je vaša preporuka?

- Nema ko se nije žalio da ne ustaje iz kreveta ili fotelje, a svi znamo da to nije i ne može biti preporuka za zdrav i jak organizam, pa zato treba voditi računa o ishrani - zaključuje Milica.

Pročitajte još: SEDAM komada garderobe koji PREKRIVAJU VIŠAK kilograma

Kada se stigne u najbolje godine, bez obzira na to da li je reč o ženama ili o muškarcima, trebalo bi da počne da raste svest o očuvanju zdravlja. Bolesti su problem, sve ostalo su izazovi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.