· · Komentara: 0
KARDAŠIJANI

KENDAL Džener ima novog ljubimca kojeg niste videli ni u ZOO VRTU

Kendal Džener je imala mnogo zanimljivih ljubimaca, da li će ovo biti novi?

1594990328_Allure.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Allure

Kendal Džener je imala zmiju, a u martu se na Instagramu slikala sa reptilom kojeg je nazvala "moj sinčić":

Pročitajte još: Beograd ima AMAZON, KALIFORNIJU I TARZANA, a SMILJANA vam otkriva gde se u prestonici nalaze (FOTO)

Fotografije njenog dobermana sa kupiranim ušima dobijaju po više od milion lajkova.Ovaj doberman je inače čuven po tome što nikada javnost nije saznala njegovo ime. Pas je nekoliko puta bio u medijima, jer je ujeo devojčicu iz njenog komšiluka pre dve godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

raising a model

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendal je nedavno snimila video sa lenjivcem i odlično su se slagali, pa se mnogi pitaju da li će ga uskoro videti u njenom domu.

Pročitajte još: Bio je u tamnici 1, lancima vezan za kuku, a ruka ODSEČENA: U ćeliji Gavrila Principa pronašli PORUKU

NJene sestre, takođe, imaju sijaset ljubimaca. Kajli Džener uvek ima nekog malog psa, a nedavno je čuvala i piliće. Kortni Kardašijan ima zeca, a Kim nekoliko malih pasa. I njen otac Katlin Džener ima retrivera Berta.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.