· · Komentara: 0
REKREACIJA

Srpska poznata voditeljka svaki slobodan trenutak radi ISTU STVAR i zavidimo joj

Julija Bakić često radi od jutra do mraka, pa je uvek željna da pobegne iz grada.

1593169469_JulijaBakic.jpg
Foto: Privatna arhiva

Juliju gledamo svako veče na televiziji kako izveštava sa najvažnijih državnih događaja.

Pročitajte još: Ceo svet se divio ovoj PEVAČICI, a sada ne mogu da je PREPOZNAJU (FOTO)

NJen posao je težak i naporan, a smena ume da potraje od ranog jutra do mraka.

- Radni dan ume da potraje po 10-12 časova, jer događaji diktiraju radno vreme, a slobodna sam dva dana nedeljno i te trenutke koristim da bih uradila nešto posebno - kaže Julija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ?☺️ #prvatv #vesti #news #inform #journalist #prvatelevizija #covid19

A post shared by Julija Bakić (@julija_bakic) on

Julija se trudi da vodi zdrav život i svaki slobodan trenutak koristi da vozi bicikl, pešači ili trči.

Odmor provodi u Srbiji
Brzo pešači i džogira Zemunskim kejom.

- Živim blizu Zemunskoj keja i moja dnevna ruta je trčanje od "Radeckog" do Ušća ili ovu deonicu prelazim brzim hodom - ističe Julija.

Ova poznata voditeljka uskoro puni 27 godina, a kada je bila devojčica bavila se odbojkom. Nažalost, zbog povrede kolena morala je da prekine sportsku karijeru.

Pročitajte još: Vanja Bulić je ZANEMEO kada je na promociji njegove knjige čovek izgovorio OVE reči

- Jedva čekam odmor, ali planiram da ga provedem u Srbiji i trenutno razmišljam u kom pravcu da se uputim i znam da će to biti mesto gde je priroda lepa - zaključuje Julija.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.