· · Коментара: 0
Доколица

Бизарни хобији звезда: Познати глумац се игра БАРБИКАМА, а Џолијева сакупља нешто што користи и у СЕКСУ

Многе славне личности прекраћују време на неке од стварно чудних начина, понекад и бизарних

Depositphotos_66688413_s-2019-5eb13c6d59fed.jpg
Фото: Депозит

Капетан Џек Спероу, попут свих гусара, кад не лови трговачке бродове, би требало да се у слободно време окрепљује најбољим румом са Јамајке и да тражи острво где ће закопати благо.

Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

Славни глумац који је прославио лик Капетана Врапца, Џони Деп, у слободно време упражњава помало необичан хоби.

Наиме, холивудски стар ужива играјући се са својом колекцијом барбика! Поред класичних барбика Џони Деп поседује и специјалне едиције барбике у лику Мерлин Монро, Парис Хилтон, Бијонсе…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello everyone... filming something for you now... gimme a minute

Објава коју дели Johnny Depp (@johnnydepp) дана

Прослављени бард глумишта, Џони Деп каже да му понекада ове лутке помажу у припремању за снимање филмова.

Позната реперка Азелија Бенкс има један сасвим необичан хоби, ако се то уопште и може назвати хобијем.

Прочитајте још: Велика распродаја грчких ХОТЕЛА, а цене се крећу већ од 160.000 евра!

Наиме, она се бави вештичарењем! Да добро сте прочитали ! Она чак има и специјално опремљену собу где се налазе бројне џиџа-биџе неопходне за бацање чини..

Од крила слепог миша до змијских очију и ко зна чега све не. Наравно та соба је сакривена од очију јавности, баш као што нема ни података колико је ова дама успешна у врачању. Знатижељним новинарима, али и бројним обожаваоцима само је открила колико дуго се бави магијом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MERMAIDSZN

Објава коју дели SEA QUEEN ??‍♀️ LA SIRENA (@azealiabanks) дана

Она тврди да се већ три године озбиљно бави упражњавањем „брујена“ што је шпанска реч за вештичарење.

- Праве вештице раде праве ствари – мудро збори ова реперка позната по екстраваганцији.

Ултра популарна Парис Хилтон има још бизарнији хоби! 

Она, веровали или не, каже да ужива  у лову на – жабе! Ипак, ова медијска личност, како стоји у опису занимања Парис Хилтон, која је позната и као велики борац за права животиња истиче да она жабе лови на веома хуман начин на њеном ранчу.

Прочитајте још: СИН ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ: Отац холивудског глумца је осуђен на две доживотне казне

И на ове замерке популарна "јавна личност" има спреман одговор.

-Увек их после пустим, вратим тамо где су и биле -објашњава она.

Остаје нејасно како их лови, на који то "безбедан начин и хуман", али ваљда ћемо и то сазнати у догледно време, иако признаћете то и није информација због које би требало гледати, пратити ову лепојку на друштвеним мрежама.

У сваком случају важно је да су све жабе на броју на њеном ранчу.

Легендарни Мајк Тајсон, са надимком „Гвоздени“ има сасвим супротан хоби од онога за који би се очекивало да има некадашњи светски првак у боксу.Тајсон, познат и по томе што је одгризао парче ува свом љутом ривалу Ивандеру Холифилду на рингу, гаји голубове. И то оне високолетаче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Find out who you are so you can know who you’re not.

Објава коју дели Mike Tyson (@miketyson) дана

Тајсон који је проћердао огромно богатство, човек који је боравио и иза решетака, сада са пуно љубави и топлине прича о својим пернатим другарима са којима се изгледа слаже боље него са иједним људским бићем.

Гвоздени дечак ринга се не либи да каже:

- Сво своје слободно време користим да тренирам голубове да постану најбољи тркачи који могу да буду – каже Мајк уз широки осмех "од ува до ува".

Кажу да је љубав обострана и да се голубови уопште не плаше огромних шака чувеног фајтера. Грмаљ, који је са лакоћом бацао своје противнике и кроз конопце, показало се, има велико срце а то голубови знају да препознају.

Прочитајте још: Познати глумац за пет дана смршао скоро 5 килограма (Видео)

Остаће забележено у боксерској историји да је један од најчувенијих и најстрашнијих нокаутера свих времена, човек који је са противницима брисао подове, слао их у царство снова једним ударцем, био и човек "мека срца" и да је ту своју љубав нештедимице поклањао пернатим другарима - голубовима.

Тајсон му у неку руку дође као Никола Тесла, геније који је такође највише волео голубове.

Славна глумица Анђелина Џоли је навикла да својим потезима ван глумишта узбурка јавност. Ипак, мало људи зна да има јако необичан хоби – још од детињства, како сама каже,

Ова лепојка, крупних очију сакупља, веровали или не, бодеже!

- Одувек имам опсесију бодежима, још од малих ногу.

Она признаје да понекада користи бодеже и током секса да би „остварила дубљу конекцију са партнерима“. Колекцију држи подаље од осталих чланова породице мада каже да би волела да неко дете наследи њену страст према овој врсти ножева. Није познато шта о овој жељи Анђелине Џоли мисли Бред Пит.

Када се зна овај податак онда и на јачу половину Анђелине Џоли морамо гледати другим очима.

Бар са више разумевања, ако можемо. Јер, ко би се на његовом месту бунио против лепше половине? Ипак, кажу да Анђелина поред тога што скупља ножеве-бодеже са њима уме и да веома вешто барата! 

Сер Род Стјуарт, несуђени фудбалер Арсенала и прослављени рокер деценијама има исту страст, занимацију која му је каже више од хобија – сакупља возиће.

Сад рећи ћете, то и није ништа чудно, многи људи,поготово у Енглеској имају исти хоби: возове, целе композиције, пругу све са крајоликом кроз који пролазе. Да, али они их не носе са собом на турнеје или чак закупљују поред свог апартмана још један где смештају своје играчке и где трче између концерата, гостовања...

Прочитајте још: Многима је омиљена књига, а малобројни знају истину како је настао Хари Потер

- То је дакле једна од највећих љубави несуђеног "Топџије", енглеског сера, чији глас је и даље један од најпрепознатљивијих на рокерској сцени иако је Род Стјуарт одавно загазио у осму деценију.

Иначе, један од признатих и веома популарних спортова у Енглеској је, зачудићете се и "Посматрање возова".Тако да је сер Род Стјуарт види се и по овоме, чистокрвни Британац.

Кад не снима сјајне филмове прослављени и екстравагантни режисер, надасве забавни  Квентин Тарантино се посвећује својој колекцији  „стоних игара“, од шаховских гарнитура, бекгемона, монопола… 

- Прво вам сам изабрао „ланч бокс“ да се са тим занимам, али то је скупо – објашњавао је Тарантино недавно у интервјуу једном познатом америчком магазину – При томе ту и нема неке забаве па сам се окренуо „боард гејмсу“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???️

Објава коју дели Quentin Tarantino (@tarantinoxx) дана

Пријатељи Тарантина тврде да је његова колекција ових игара више него импресивна.

Наша следећа звезда са необичним хобијем је још један глумац. Истакао се бројним улогама у Холивуду у многобројним блокбастерима, али је умео да заигра и неког карактерног јунака у драмском остварењу. Николас Кејџ је један од оних глумаца за које никада не би ни помислили да има неки чудан хоби, опсесију. Ипак, прича иде овако: кажу да је улога у филму о Супермену наравно насловна, за Николаса Кејџа већ била "готова ствар" али је Тим Бартон изненада отказао цео пројекат. Тврде да је то било попут инфаркта за Кејџа који је опседнут Суперменом.

Прочитајте још: Џеј има 286 возила, а једно кошта преко 10 милиона долара! Ту је и КОЛЕКЦИЈА коју нема ниједна друга гаража на свету! (Фото/Видео)

Наводно је познати филмски стар и једна од највећих звезда Холивуда толико преокупиран човеком с апланете Криптон, да је током година прикупио колекцију најразноврснијих реквизита Супермена.

Чак кажу и да понекада носи костим овог Марвеловог јунака.

Зашто би неко уопште пожелео да носи доњи веш преко панталона стварно није баш најасније али можда Николасу кад је био мали нису давали да чита стрипове о Супермену, ко ће га знати.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.