· · Коментара: 0
ПИСЦИ

Вања Булић је ЗАНЕМЕО када је на промоцији његове књиге човек изговорио ОВЕ речи

Када је на промоцији књиге "Теодорин прстен" Вањи Булићу пришао човек и изговорио једну реченицу, новинар и писац је занемео.

1592895148_VanjaBulic.jpg
Вања Булић на Златибору Фото: Приватна архива

"Фотографије лете кроз канцеларију инспектора Перића" - овим речима почиње бест-селер књига "Теодорин прстен" Вање Булића, али писац и новинар каже да су последице које је произвео овај роман оставиле без речи.

Прочитајте још: СИН ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ: Отац холивудског глумца је осуђен на две доживотне казне

- Недавно сам имао промоцију књиге на којој је говорио и историчар Чедомир Антић, а на крају ми је пришао мушкарац од неких 45 година и рекао: Пре Ваших романа нисам прочитао ни једну књигу, а сада ме толико занима српска историја да сам почео да читам и стручну литературу - каже Вања Булић.

Булићу је драго што је, практично, променио живот једном човеку, али нису све промоције биле толико озбиљне као ова.

Не желимо да се сликамо, хтели смо да Вас спасемо од жена!

На промоцији у једном граду у Источној Србији говориле су директорка школе, директорка библиотеке и још две жене из локалне власти. После промоције су одвеле Вању у кафану, а после прве "дуње" уследило је сликање. После друге "дуње" тражиле су нови круг слика са загљајима, а у трећем кругу су уследиле слике на крилу писца.

- Пришао ми је човек и замолио да приђем његовом столу где седи са трудном супругом, одмах сам отишао и сео да се сликам, а трудница ми је рекла: Нисмо вас звали да се сликамо са Вама него да вас спасимо - каже Вања.

Са Властом Велисављевићем Фото: Приватна архива

Вања Булић има обичај на да на промоцији књиге увек пита присутне колико њих је било на Космету?

- Увек подигне руку њих троје, а онда их питам да ли су се сликали на Сутјесци и Тјентишту и сви без сувишних речи схватимо колико поштујемо своју историју - истиче Вања Булић.

Прочитајте још: Желите да будете витке као НИКОЛ КИДМАН? Никакав проблем! Откривамо ТАЈНУ њене исхране

Вања каже да се оваква пракса лошег избора дестинација за ђачке екскурзије наставила до данас, па су тако његови синови, уместо да путују по Србији, три пута спавали у истом хотелу у Будимпешти, јер има добру дискотеку.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.