· · Коментара: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

ЕМА уређује ПРОФИЛ Елизабете Друге: Плата јој је 65.000 ЕВРА, а знате ли ШТА СВЕ СПАДА У ЊЕНА ЗАДУЖЕЊА?

Ова жена зна све тајне Бекингемске палате, зашто су Хари и Меган отишли, да ли Кејт воли краљицу и шта Елизабета Друга доручкује. Краљица прати Вилијама и Кејт, али не и Харија и Меган.

TheTalko.PNG
Фото: Youtube/ screenshot The Talko

Краљица је у децембру прошле године тражила особу која би управљала њеним профилима на друштвеним мрежама. Понудила је плату од 65.000 евра особи која је расположена да одржава њене профиле и комплетан имиџ краљевске породице.

Ема на послу Фото: Youtube/ screenshot The Royal Family

Прочитајте још: Заборавите на СЕЛФИ! Нисте у тренду ако не радите ОВО

Није познато колико се људи јавило за овај "посао из снова", али једно је јасно - добила га је Ема Гуди!

Ема руководи тимом који брине о имиџу читаве краљевске породице.
Краљица не прати Харија
На инстаграму краљица прати "Кенсингтонс ројал" Вилијама и Кејт, али не и "Сасекс ројал" Харија и Меган.

Њен посао није само да објављује саопштења, слике краљице, хуманитарних активности и фотографије породице, већ да руководи читавим тимом који брине о имиџу најпознатије жене на свету.

Колико год да је плаћена -мало је, јер је Емин посао од првог дана био стресан. Одмах пошто је почела да ради Меган и Хари су напустили краљевску породицу, а онда је краљица отишла у изолацију у Виндзор.

Краљица је веома активна
Има 33 дана одмора годишње и палту од 65.000 евра.

Ема има 33 дана одмора током године, а ту су укључени и празници. Има бесплатан паркинг и ручак, као и доприносе за здравствено и пензионо осигурање.

Краљица годишње одржи 340 састанака и дневно одговори на 300 писама.

Иако многи тако не мисле, њен посао није лак, јер краљица Елизабета Друга годишње одржи, у просеку 340 састанака, колико их укупно имају сви остали у породици. Устаје у 7.30 часова сваког јутра и попије чај "ер греј" и колачиће док слуша вести на радио БиБиСију. Онда у 8.30 часова доручкује са супругом Филипом, најчешће тост са пекмезом.

Краљичин дан је пун обавеза, па чак и ако не иде у званичне посете дневно одговори на око 300 писама. Црним потпише званичне, а зеленим мастилом приватне поруке.

Прочитајте још: Прекопирајте стил МЕЛАНИЈЕ ТРАМП! Једноставно је - миди хаљина и високе салонке! (ФОТО)

Одлуку да тражи администратора друштвених мрежа који ће бринути о имиџу краљевске породице краљица је, очигледно, донела после сазнања да ће Хари и Меган напустити Лондон. Наиме, они су своју одлуку обелоданили две недеље касније пошто је краљица запослила Ему.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.