· · Коментара: 0
СУДАР

Ново правило у везама: Жене замениле место са мушкарцима, ништа није како је било

Раније се подразумевало да мушкарац први приђе и плати пиће жени, али данас постоје нова правила

Depositphotos_172082868_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Мушко-женски односи су одувек били непресушна тема, али ново време донело је и нова правила у емотивним везама.

Прочитајте још: Знате ли зашто мајке плачу на венчањима своје деце? Није срећа у питању, а разлог је поражавајућ

Некада се знало: мушкарци су прилазили женама али данас је све више дама које се не либе да начине први корак и особи која им се допада да то ставе до знања, пише Best life. Али није то једина новина у партнерским релацијама.

Он људи, али не плаћа
Фото: Депозит

Раније се подразумевало и да мушкарац плати пиће када изађе са партнерком, што се сматрало џентлменским гестом, сада жене све чешће инсистирају на томе да поделе рачун.

Некада се знао ред, а сада су сви равноправни.

Памтимо приче наших мама и бака које су с посебним жаром и емоцијама причале о томе како су у њихово време момци долазили по њих кући, па су затим ишли на пиће.

Али и то је готово ишчезло. Некада се подразумевало да треба да прође неколико дана пре него што се јавите партнеру или он вама после првог састанка. Али у време друштвених мрежа и брзог начина комуникација и то неписано правило се променило, па нема потребе одуговлачити са следећим сусретом.

Прочитајте још: Ако мушкарца често боли глава - то нема везе са сексом, а жене ће бити БЕСНЕ кад сазнају разлог

Променило се и уверење да мушкарци и жене не могу да буду пријатељи. Па, уколико вам неко више одговара као пријатељ него као особа за емотивну везу, никоме то неће изгледати необично.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.