· · Komentara: 0
GRČKA

OVO MOGU SAMO SRBI! Uplatili jeftin APARTMAN, završili u HOTELU sa bazenom i punim pansionom, a za sve je zaslužna KORONA

Mnogima je propao odmor, drugima je odloženo letovanje na neodređeno vreme, a neki su prošli bolje nego što su se nadali!

1594285486_thassos.jpg
Foto: Piksabej

Nekima je život majka, a nekom maćeha! Dok je jedan broj srpskih turista zbog pozitivnog testa na kovid 19 morao da prekine odmor, drugi su dobili više nego što su platili!

Pročitajte još: Neki će biti i PROTERANI! Kako se vraćaju ZARAŽENI SRBI iz Grčke? Postoje TRI varijante

Test koji je urađen u autobusu sa srpskim turistima na bugarsko-grčkoj granici Promahonas pokazao je da su dve porodice i dve drugarice na Tasosu - pozitivne! Prvo je usledio šok, a onda i rešenje.

Posle šoka, odmah su prebačeni u kovid-hotel

Lokalne vlasti na Tasosu su donele odluku da svi turisti koji su pozitivni i asiptomatski slučajevi mogu da nastave letovanje u kovid-hotelu. Za pozitivne turiste određen je je hotel "For sizons" koji je 10 kilometara udaljen od grada Limenasa.

Hotelski bazen Foto: Screenshot Hotel Mediteranean

Hotel je okružen borovom šumom, sobe imaju pogled na more i stotinak metara je udaljena plaža. Naši turisti su smešteni u apartmanima, pa pored običnih kreveta imaju i male čajne kuhinje. Međutim, to im nije potrebno, jer u hotelu dobijaju pun pansion.

Sobe Foto: Buking
Uplatili su samo apartman, a dobili pun pansion.

Ovi turisti su, inače, uplatili apartmanski smeštaj i planirali su sami da spremaju hranu.

Koriste bazen, a idu i do hotelske plaže.

Hotel ima svoj bazen koji naši asimptomatski turisti obilato koriste. Pošto nemaju simptome, niti temperaturu, a u blizini je plaža idu da se kupaju i u moru.

Pročitajte još: PALA ODLUKA! Nema Grčke za Srbe, a oni koji žele na more OVO JE REŠENJE!

U hotelu su smešteni isključivo turisti koji su pozitivni. Nisu popunjeni svi kapaciteti, ali ima i drugih stranih turista pozitivnih na kovid 19.

Naše turiste redovno posećuje vodič i donosi ima šta im je potrebno. Oni će se kroz nekoliko dana vratiti u Srbiju, kako je i planirano.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.