· · Komentara: 0
ONLAJN GEJMS

NINTENDO: Članstvo u online zajednici donosi stotine besplatnih igrica

Igranje klasičnih igrica na mreži i mogućnost preuzimanja najboljih klasičnih igara koje su prvobitno objavljene za NES i SNES

Ninetendo.jpg
Foto: pixabay

Nintendo Svič Onlajn (Nintendo Switch Online) od sada ima sopstveni, plaćeni seris koji funkcioniše na principu pretplate za igranje na mreži.

Osim mogućnosti da igraju mnoštvo igrica na mreži, članstvo nudi veliki izbor besplatnih klasičnih igara za preuzimanje, uključujući neke od najboljih klasičnih igara koje su prvobitno objavljene za NES i SNES.

Foto: Nintendo
Foto: Nintendo

Nintendo Switch Onilne
Svič Onlajn je Nintendo ekvivalent Plejstejšn Plus (Plazstation Plus ). To je usluga s pretplatom koja omogućava pristup mrežnoj igri za više igrača za mnoge igre. Uslov za ovo je članstvo u Svič Onlajn usluzi. I dalje ćete moći da igrate igre poput "Splatoon 2" i "Mario Kart 8 Delux" u lokalnom multiplejeru, ali nećete moći da se takmičite protiv svojih prijatelja putem interneta ako nemate aktivnu pretplatu.

Cena članarine za svih 12 meseci izosi oko 20 evra i dostupna je na mnogobrojnim onlajn platformama kakav je Amazon.

Pročitajte još: Očekivano: Znate li koja je najbolja igrica 21. veka?

Koje besplatne igre dobijate sa Svič Onlajn?

Velika biblioteka igara Nintendo Entertainment Sistem dostupna je za igranje bez dodatnih troškova. U ponudi su i klasične igre poput "Super Mario Bros", "Super Mario Bros 3", "Donkey Kong" i "The Legend of Zelda". 

Članovi takođe dobijaju priliku da igraju izbor SNES igara. Kao i biblioteka NES-a, sve veći izbor naslova Super Nintendo, poput "Super Mario World 2" i "Mario Kart", dostupan je putem besplatne aplikacije za preuzimanje.

Pročitajte još: Pet novih igrica stiže u martu

Ovo u suštini pretvara vaš Nintendo Svič u NES Klasik Mini ili SNES Klasik Mini.

Dostupne i mobilne aplikacije

Aplikacija Nintendo Svič Onllajn dostupna je za iOS i Android operativne sisteme. Ove aplikacije nude glasovne četove i čvorišta za više igrača za podržane igre.


Foto: Nintendo

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.