· · Komentara: 0
NOVITETI

Rilmi telefoni stižu u Srbiju u martu

Kineski telefoni i na našem tržištu nakon pozicioniranja među sedam vodećih proizvođača pametnih uređaja

Realme.png

Brend pametnih telefona Rilmi u martu konačno stiže i u Srbiju, najavili su predstavnici ove kompanije na prezentaciji uređaja namenjenih srpskom tržištu. 

Svi dostupni modeli na našem tržištu, Rilmi X2, Rilmi 5 Pro i Rilmi 5 imaće četiri kamere, moderan dizajn, Snapdragon čipset i kvalitetan ekran. Takođe, svi će dolaziti sa poznatim VOOC brzim punjenjem, koji u nekim slučajevima bateriju puni za 19 minuta do čak pola kapaciteta ili do kraja za svega 75 minuta.

Realme mobilni telefoni ističu se po prilagođenoj tehnologiji otključavanja ekrana skeniranjem otiska prsta, koja je naprednija i brža od bilo kog drugog modela sa istim tipom otključavanja telefona. Ekrani su tako napravljeni da imaju minimalno kašnjenje, kako bi se u brzim i akcionim igrama svaki potez i komanda odigrali na vreme.

Pročitajte još: Ako uključite OVU OPCIJU na telefonu, baterija na Androidu će trajati duže

Realme X2 (8GB/128GB)
Kamere: 64MP + 8MP + 2MP + 2MP (32MP prednja); Procesor: Qualcomm Snapdragon 730G; Dijagonala ekrana: 6.4 inča; ​Kapacitet baterije: 4.000 mAh

U oktobru 2019. godine. uređaji ovog brenda prvi put su se našli u top 7 brendova mobilnih telefona. Samo mesec dana kasnije, tokom popularnog praznika Black Friday, Realme X2 Pro je dospeo na prvo mesto po prodaji na sajtu Amazon.

Pročitajte još: BROJNI NEDOSTACI: Nova 5G mreža ne donosi najbrži internet preko noći

Brend je prisutan na 22 tržišta na 4 kontinenta, uključujući Kinu, Jugoistočnu Aziju, Rusiju, Indiju i Evropu i postigao je fantastične rezultate na velikom broju novih tržišta.

Realme 5 (4GB/128GB)
Kamere: 12MP + 8MP, + 2MP, + 2MP (13MP prednja); Procesor: Qualcomm Snapdragon 665; Dijagonala ekrana: 6.5 inča; Kapacitet baterije: 5.000 mAh

Pristupačne cene

Pametni telefoni Realme biće dostupani krajnjim potrošačima u maloprodajnim lancima u Srbiji po cenama od 22.999 dinara, koliko će stajati osnovna verzija Realme 5. Verzija Realme 5 Pro 8/128 stajaće 34.999, dok će Realme 5 Pro 4/128  koštati27.999 dinara. NJanaprednija verzija telefona ovog brenda za naše tržište Realme X2koštaće  do 42.999 dinara.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.