· · Komentara: 0
NOVITETI

Huawei Mate Xs: Izvucite maksimum iz najnaprednijeg telefona današnjice (VIDEO)

Otvaranjem sklopivog ekrana telefon dobija veću produktivnost, rezolucija se povećava, a multitasking opcija omogućava brzo šetanje kroz aplikacije

Huawei-Mate-Xs.jpg
Foto: Depositphotos

Najnapredniji pametni mobilni telefon na preklop današnjice, Huawei Mate Xs opremeljen je inovativnim tehnologijama sa ciljem maksimalne produktivnosti za svoje korisnike. 

Performanse ovog telefona posebno dolaze do izražaja prilikom istovremenog korišćenja velikog broja aplikacija, popularnog multitaskinga. 

Najsavremeniji sistem kamera
Novi Huawei Mate Xs može se pohvaliti SuperSensing Leica Quad sistemom kamera koji se sastoji od 40 MP glavne kamere, 16 MP širokougaone i 8 MP telefoto kamere koja može hibridno zumirati i do 30 puta. Ovaj uredaj sadrži i 3D senzor za merenje dubine koji omogucava fotografije sa "bokex" efektom.

Pročitajte još: Predstavljen najnoviji uređaj: Nadzorne kamere sa veštačkom inteligencijom (VIDEO)

Ekran na preklop sastoji se od dva dela, glavni sa dijagonalom od 6.6 inča, dok je sekundarni od 6.38 inča. Otvaranjem ekrana uredaja dobija se impresivni ekran od 8 inča,na kojem ima dovoljno prostora za obavljanje svih aktivnosti. 

Kod Full View opcije do izražaja dolaze napredna softverska rešenja koja korisnicima omogućuju fluidan multitaksing i podizanje produktivnosti na viši nivo. 

Pročitajte još: Upozorenje: Koristite FRAZE umesto kompleksnih šifri, sprečite hakere

Dve aplikacije na velikom ekranu 

Opcija Multi Window omogucava da se dve aplikacije na velikom ekranu otvore jedna pored druge i da se sadržaj između njih po potrebi deli. Tako možete da pišete e-mail za koji su vam potrebni podaci iz drugog dokumenta, koji je paralelno otvoren. U tom slučaju podatke jednostavno prstom prevučete iz jedne u drugu aplikaciju.

Otvorite i tri aplikacije istovremeno

Opcija Floating Window omogućava da pored dve aplikacije istovremeno otvorene-otvorite i treću. Uz upaljenu ovu opciju, treca aplikacija će se jednostavno otvoriti u „oblačiću“. Aplikaciju je potom moguće premeštati po ekranu kako bi minimalno smetala u radu.

Integracija svih Huawei uredaja  

Opcija MultiScreen Collaboration je nova opcija utemeljena na Huawei Share funkciji. Zahvaljujući njoj, izbrisane su granice izmedu Huawei uredaja i omogucene napredne funkcije na više platformi istovremeno.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.