· · Komentara: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Viber novine: Poruke će imati svoj rok trajanja?!

Prema prvim informacijama, aplikacija će imati opciju kojom će korisnici moći da odrede trajanje poruke u periodu od nekoliko dana do samo nekoliko sekundi.

viber.jpg
Foto: Depositphotos

Aplikacija Viber uskoro će imati novu opciju, koja je do sada bila dostupna samo za "tajni chat". Sa sledećom verzijom aplikacije svi korisnici će moći da odrede koliko dugo će njihova poruka biti vidljiva.

Tako će moći da odrede hoće li njihove tekstualne poruke, fotografije ili drugi dokumenti biti vidljivi uvek, nekoliko dana, sati, minuta ili pak sekundi. Prema prvim informacijama, odbrojavanje kreće onog trenutka kad primalac otvori poruku.

Pročitajte još: Kako da bezbedno kupujete preko interneta u doba pandemije korona virusa?

Kako bi odredili rok trajanja poruke, korisnici će na dnu chat-a moći da kliknu na ikonu sata i odrede koliko će poruka biti vidljiva. Nakon toga potrebno je samo još napisati poruku ili dodati multimedijalnu datoteku i poslati je primaocu.

Pročitajte još: Odzvonilo aplikaciji TikTok: YouTube spremio novu platformu - YouTube Shorts

Ova je mogućnost u tajnim razgovorima predstavljena još 2017. godine, a korisnici su do sad u "regularnim chat-ovima" samo odrediti koliko će trajati neka fotografija i to samo ako je bila snimljena u samoj aplikaciji.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.