· · Коментара: 0
НОВИТЕТИ

Huawei Mate Xs: Извуците максимум из најнапреднијег телефона данашњице (ВИДЕО)

Отварањем склопивог екрана телефон добија већу продуктивност, резолуција се повећава, а мултитаскинг опција омогућава брзо шетање кроз апликације

Huawei-Mate-Xs.jpg
Фото: Depositphotos

Најнапреднији паметни мобилни телефон на преклоп данашњице, Huawei Mate Xs опремељен је иновативним технологијама са циљем максималне продуктивности за своје кориснике. 

Перформансе овог телефона посебно долазе до изражаја приликом истовременог коришћења великог броја апликација, популарног мултитаскинга. 

Најсавременији систем камера
Нови Huawei Mate Xs може се похвалити SuperSensing Leica Quad системом камера који се састоји од 40 МП главне камере, 16 МP широкоугаоне и 8 MP телефото камере која може хибридно зумирати и до 30 пута. Овај уредај садржи и 3D сензор за мерење дубине који омогуцава фотографије са "bokex" ефектом.

Прочитајте још: Представљен најновији уређај: Надзорне камере са вештачком интелигенцијом (ВИДЕО)

Екран на преклоп састоји се од два дела, главни са дијагоналом од 6.6 инча, док је секундарни од 6.38 инча. Отварањем екрана уредаја добија се импресивни екран од 8 инча,на којем има довољно простора за обављање свих активности. 

Код Full View опције до изражаја долазе напредна софтверска решења која корисницима омогућују флуидан мултитаксинг и подизање продуктивности на виши ниво. 

Прочитајте још: Упозорење: Користите ФРАЗЕ уместо комплексних шифри, спречите хакере

Две апликације на великом екрану 

Опција Multi Window омогуцава да се две апликације на великом екрану отворе једна поред друге и да се садржај између њих по потреби дели. Тако можете да пишете е-маил за који су вам потребни подаци из другог документа, који је паралелно отворен. У том случају податке једноставно прстом превучете из једне у другу апликацију.

Отворите и три апликације истовремено

Опција Floating Window омогућава да поред две апликације истовремено отворене-отворите и трећу. Уз упаљену ову опцију, треца апликација ће се једноставно отворити у „облачићу“. Апликацију је потом могуће премештати по екрану како би минимално сметала у раду.

Интеграција свих Huawei уредаја  

Опција MultiScreen Collaboration је нова опција утемељена на Huawei Share функцији. Захваљујући њој, избрисане су границе измеду Huawei уредаја и омогуцене напредне функције на више платформи истовремено.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.