· · Коментара: 0
НОВИТЕТИ

Apple УЗВРАЋА УДАРАЦ Samsung-u! Стиже ли и iPHONE на преклоп? (ФОТО/ВИДЕО)

Информације су процуреле и из америчке компаније. Наводно, Apple стручњаци развијају одговор на нови Samsung на преклоп новим уређајем, којим би био решен проблем преклапања екрана на иновативан начин

Apple-flips.png
Фото: ScreenshotYouTube/ConceptsiPhone

Након што је Samsung пласирао на тржиште телефон на преклоп, из компаније Apple процуреле су информације да инжењери у овој компанији раде на сличном пројекту. 

Прочитајте још: Сонy Xпериа 1 ИИ: Супер паметни телефон са два Сонy и два Самсунг сензора, а цена "ситница"

Телефон на преклоп надмашиће последње моделе који су на тржиште пласирале конкурентске компаније

Наиме, телефони на преклоп нове генерације показали су се као изузетно практични и компатибилни. Тако је и Apple одлучио да крене у борбу за купце којима је овај модел телефона постао изузетно привлачан.


Фото: ScreenshotYouTube/ConceptsiPhone

Прочитајте још: Xиаоми представио гејмерске телефоне са 12 ГБ РАМ меморије (ВИДЕО)

Према првим информацијама из Apple, нови iPhone телефон на преклоп требало би да оде корак даље од постојећих телефона конкурентских компанија. Тако би се код новог Apple телефона преклапало само кућиште, али не и екран.

Прочитајте још: Хуаwеи Мате Xс: Извуците максимум из најнапреднијег телефона данашњице (ВИДЕО)


Фото: ScreenshotYouTube/ConceptsiPhone

Ово техничко решење минимизирало би проблеме са преклопним тачкама, а Apple би могао у преклопни телефон да стави класичне стаклене екране.

Како овакав уређај не би изгледао као да заиста има два екрана, Apple ће му наводно дати врло танке оквире којима би се, једном кад је уређај отворен, екрани спојили у један, готово без размака или прекида међу њима.

Сличан концепт недавно је освануо у облику неслужбеног рендера на YouTube каналу. 

 

Samsung

 

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.