· · Komentara: 0
LEPE VESTI

Bio je jedan od glavnih zavodnika u seriji Seks i grad, a DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Popularni glumac nakon 18 godina potpuno izgleda drugačije.

1593424291_cobert.jpg
Foto: YouTube printscreen /Acces

Bio je jedan od glavnih zavodnika, čijem šarmu nije odolela Keri Bredšo u seriji "Seks i grad". Ludo su bili zaljubljeni i mnogi ljubitelji serije navijali su da njihova ljubav bude krunisana brakom.

Pročitajte još: Pamela Anderson progovorila o ČUVARIMA PLAŽE

Ipak, stvari su se okrenule u koriist čuvenog Zverke za koga se Keri na kraju i udala. Šarmantnog i zgodnog Ejdana u ovoj hit seriji glumio je Džon Kobert koga se obožavaoci sećaju iz serije "Život na severu", za koju je dobio i nagradu Emi. Ipak, definitivno zbog velike popularnosti serije "Seks i grad" uloga Ejdana obeležila je njegovu glumačku karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

John Joseph Corbett; Better known as John Corbett. Born in Wheeling, Virginia, U.S. on May 9, 1961. American actor and singer. Best knowing for playing on "Northern Exposure"; "Sex and the City"; "Sex and the City 2"; "Raising Helen"; "Raise Your Voice"; "Street Kings"; "Ramona and Beezus"; "My Big Fat Greek Wedding"; "My Big Fat Greek Wedding 2"; "The Boy Next Door"; "Sex&Drugs&Rock&Roll" etc. I have released a full-length, self-titled country music album co-produced in Nashville, TN, on April 6, 2006, and went on tour that year to promote the album, opening for ZZ Top, Lisa Marie Presley and Charlie Daniels. I also LOVE ROCK 'N' ROLL, and food. ?? So yeah, that's me, kinda. Needs more friends & mains. ? #openrp #singlerp #actorrp #singerrp

A post shared by John Corbett (@itsjohncorbett) on

Taj lik igrao je, danas 59-godišnji kobert, pre 18 godina a što je stariji njegove obožavateljke mu sve više poručuju da je kao i vino, sve bolji i bolji. Seda kosa i koji kilogram viška nisu oduzeli Džonu njegov zavodljivi šarm na koji je pala i poznata glumica Bo Derek.

Upoznali su se dok je Džon još snimao seriju "Seks i grad" i njihova ljubav rodila se na sastanku na slepo.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.