· · Komentara: 0
EMOTIVNO

Đoković OTVORIO DUŠU i otkrio zašto se RASPLAKAO pred beogradskokm publikom (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đokovi u Beogradu organizovao je turnir pood nazivom "Adria Tour" na kome su se pojavili i pojedini teniseri sa vrha ATP liste.

novak-djokovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /Sport Club

Pored Viktora Troickkog, Nenada Zimonjića, Filipa Krajinovića, Jelene Janković i Olge Danilović, na turniru su se pojavili Domink Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

Pročitajte još: Novak Đoković IZNENADIO Anu Nikolić tokom nastupa (FOTO)

Nakon pobede koju je ostvario nad Aleksandrom Zverevim, iako se nije plasirao u finale, Novak se slomio pred beogradskom publikom i rasplakao. 

- Ne plačem toliko zbog poraza i što se nisam plasirao u finale. Ne znam, potpuno neki nalet emocija, setio sam se detinjstva. Volim vas sve, hvala vam puno - rekao je kroz suze najbolji teniser sveta.

Foto: Ataimages

Pobednik Adria Toura u Beogradu Dominik Tim rekao je da se u Srbiji lepo proveo i uz to osvojio trofej. Đoković mu se zahvalio zato što je bio deo turnira u Beogradu:

Pročitajte još: Nikad viđen SNIMAK Novaka Đokovića: Pogledajte trening sa četiri godine (VIDEO)

- Nadam se da voliš Srbiju, Srbija voli tebe. Hvala Saši Zverevu, Grigoru Dmitrovu. Jedan telefonski poziv je bio dovoljan da dođu. To bi trebalo pomenuti. Jesmo veliki rivali na terenu, ali to ne znači da ne možemo da budemo prijatelji i da nema poštovanja i uvažavanja. Jako mi je drago što sam deo istog sporta kao i oni – rekao je Đoković.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.