· · Komentara: 0
TAJNI RECEPT

"KRVAVI ELIKSIR" bio je najskuplji i najtraženiji lek na svetu, a sada ga koristi VLADIMIR PUTIN

Istraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima i političarima.

01-eliksir-putin--1-_620x0.jpg
Foto: Depositfotos

Tokom mnogih vekova „krvavi eliksir“ od jelenskih rogova je bio jedan od najtraženijih i najskupocenijih lekova na svetu. Drevni Kinezi su tvrdili da ovaj balzam daruje životnu snagu, vraća mladost i povećava mušku potenciju.

Pročitajte još: Verovalo se da Staljin nikada nije pio lekove, celog života tražio je jednu BILJKU koju danas mnogi koriste

Istraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima i političarima. Veruje se da čak i predsednik Rusije Vladimir Putin koristi ozdravljujuće dejstvo ovog prirodnog leka.

Tajni recepti drevnih Kineza

Arheolozi koji su istraživali carsku grobnicu u kineskoj provinciji Hanan, neočekivano su naišli na neobičan svileni svitak star 2.000 godina. Drevni rukopis je sadržao 52 tajna recepta dugovečnosti i muške snage. Glavni sastojci čudotvornih lekova bili su panti, odnosno mladi jelenski rogovi.

Rogovi se smatraju lekom Foto: Arhiva Novosti

Mladi, meki, dlakavi panti su se smatrali velikom dragocenošću zbog krvi, koju su oni sadržali. Kineski lekari koristili su ekstrakt iz mladih rogova kao čudotvorni balzam protiv mnogih bolesti – a posebno protiv impotencije.

Rog izobilja

Danas u Rusiji postoje mnogobrojne farme marala – na Altaju, u Republici Tuva, na Dalekom istoku i u drugim delovima države.

Pročitajte još: Srbi hrle u manastir kod Kruševca: U njemu živi samo monah Jakov, a zbog onoga što ČUVA vernici se UVEK VRAĆAJU!

Panti su postali osnov za mnogobrojne medicinske preparate – tinkture, tablete i meleme, koje je lako pronaći na internetu. Od praha mlevenog roga se prave ozdravljujući čajevi. Ali, najmoćnije dejstvo na organizam imaju specijalne kupke. Voda, u kojoj se „prokuvaju“ panti, postaje pravi eliksir mladosti i zdravlja.

Putin na Altaju

Da bi se okupali u kadi sa takvim životvornim balzamom, na Altaj često dolaze najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Na Altajskim planinama voli da se odmara i ruski predsednik. Prvi put Vladimir Putin je obišao farmu marala „Sentelek“ još 2003. godine, kada se sa ćerkama spustio čamcem niz reku Čariš. Tada su visokog gosta domaćini poslužili čajem od panta.

Putin redovno ide u Sibir Foto: Arhiva Novosti

Kasnije je Putin posetio altajski sanatorijum „Marjino“, gde se pacijenti kupaju u „pantovim“ kadama. Ruski predsednik se detaljno raspitivao kod glavnog lekara o ozdravljujućem efektu ove medicinske procedure. Prema pisanju ruskih medija, Putin je na sebi ispitao dejstvo lekovite kupke.

Putinu se na Altaju pre nekoliko godina pridružio i Silvio Berluskoni. Znajući temperament italijanskog političara mnogi Rusi su pretpostavili da je on sigurno iskoristio priliku da isproba čudotvorni lek za dugovečnost i mušku snagu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.