· · Komentara: 0
Svetska premijera

Marija Šarapova promoviše novi "porše 911 targa" (Foto/Video)

Umesto pred novinarima u Ženevi moćni automobil danas predstavljen digitalno za celu planetu

porse-911-targa--1-.jpg
Foto:"Porše"

Planirali su gala promociju na Salonu automobila u Ženevi. Zbog korone nije bilo najčuvenijeg auto-salona na svetu ali je premijera novog "poršea 911 targa" održana danas - digitalno!

Više od tri miliona gledalaca (koji i inače prate "Porše TV kanal - 9:11 magazin" ), videlo je treću varijantu novog "poršea 911" za ovo leto, kojeg je između ostalih promovisala i Marija Šarapova, čuvena ruska teniserka. Posle kupea i kabrioleta na red je došla i targa i to kao "porše 911 targa 4" i "porše 911 targa 4S".

Ovaj model je zadržao potpuni automatski krovni sistem poput legendarne "targe 911" iz 1965. Otvaranje i zatvaranje krova je operacija koja će vam oduzeti samo 19 sekundi!

Pogoni je bokser benzinac od 3,0 litara radne zapremine sa šest cilindara. Kod verzije "targa 4" isporučuje 385 KS. Prosečna potrošnja je 9,8 litara na 100 kilometara, a emisija štetnih gasova je 223 grama po pređenom kilometru.

Pročitajte još: "Opel korsa" je Automobil godine u Srbiji 2020!

Ubrzanje od 0 do 100 km na čas je za 4,2 sekunde, a maksimalna brzina je 289 kilometara na čas.

Snažnija verzija "911 4S" ima 450 KS, troši nešto više benyina ali i boqe ubryava. Od 0-100 km na čas stiže za 3,8 sekundi a maksimalna bryina je 304 kilometra na čas.

Šarapova sa jednim od osvojenih "Poršea" (Foto:"Porše")

Jedan od brend ambasadora "Poršea" je i Marija Šarapova.

- Imam tri "poršea" koja svakodnevno vozimo moja porodica i ja - kaže Šarapova - Ja sam obožavalac "Poršea" dugi niz godina.

Novi "porše 911 targa" je stigao.     

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.