· · Komentara: 0
DIJETA

MOGUĆE JE! Za TRI dana ČETIRI KILOGRAMA manje sa MORNARSKOM dijetom

Brzo gubljenje masti, jedu se hleb i sladoled

Depositphotos_2779078_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ako želite da brzo i lako skinete višak kilograma i uskočite u tesnu haljinu, rešenje ponekad leži u restriktivnim dijetama. Naravno, one nisu zdrave i ne obećavaju dugotrajne rezultate, ali mogu da reše problem malog viška po hitnom postupku.

Foto: Depozit

Jedna od takvih dijeta je trodnevna dijeta koja je poznata još i kao klivlendska, mornarska ili vojna dijeta. Sve su to varijante iste dijete koja se temeljni na veoma niskom unosu kalorija i ubrzavanju metabolizma.

Pročitajte još: Majka i ćerka NEPREPOZNATLJIVE! Svi su im se SMEJALI, a onda su donele odluku i OSLABILE 80 kilograma (FOTO)

Zajedničko im je i to što garantuju gubitak od do 4 kilograma, mada imajte na umu da je uglavnom reč o izgubljenoj vodi. Uglavnom se baziraju na povrću i tunjevini, a za večeru se možete zasladiti i sladoledo! Obavezan je unos velike količine vode.

S obzirom na restriktivnost dijete nikako ne sme da se sprovodi često, a treba da znate i da lako možete vratiti stare kilograme ako se previše opustite posle ovakvog način ishrane.

Pročitajte još: Pun i mlad MESEC kažu da je vreme za GLADOVANJE! Evo i rasporeda kada treba početi DIJETU

Evo i trodnevnog jelovnika:

Prvi dan

Doručak: pola grejpfruta, parče tosta, dve kašike kikirki putera, kafa ili čaj
Ručak: pola šoljice tune, parče tosta, kafa ili čaj
Večera: 100 g bilo koje vrste mesa, šoljica pasulja, pola banane, manja jabuka i šoljica sladoleda od vanile

Foto: Depozit

Pročitajte još: Imate višak kilograma? Kada ste gladni pomirišite VANILU i ČEKAJTE

Drugi dan

Doručak: jedno jaje, parče hleba i pola banane
Ručak: šoljica svežeg sira ili kriška tvrdog sira, jedno kuvano jaje i pet slanih krekera
Večera: dve viršle, šolja brokolija, pola šolje šargarepe, pola banane i pola šoljice sladoleda od vanile

Treći dan

Doručak: pet slanih krekera, kriška tvrdog sira i manja jabuka
Ručak: jedno kuvano jaje i parče tosta
Večera: šoljica tune, pola banane i šoljica sladoleda od vanile

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.