· · Komentara: 0
DIJETA SA HLEBOM

LJubitelj ste HLEBA? Nema problema, skinite kilograme DVOPEK DIJETOM

Skidanje kilograma uz mnogobrojne dijete podrazumeva da se pre svega odreknemo hleba, ali svoju idealnu kilažu možete dostići i ishranom koja uključuje hleb

1595282362_tost.jpg
Foto: Pixabay

Dvopek dijeta idealna je za ljubitelje dvopeka, one namirnice koju gotovo sve ostale dijete smatraju neprihvatljivom kako biste došli na svoje i na taj način skinuli višak kilograma. 

Pročitajte još: Uradite detoks organizma, oslabite i podignite imunitet uz pomoć VITAMINSKE salate (FOTO)

Idealno za ljubitelje integralnog hleba

Uz dvopek, koji naravno treba biti od integralnog hleba, u dijeti se koristi puno voćnih sokova i čajeva. Voćni sokovi trebaju biti sveže napravljeni od voća, a ne kupljeni u prodavnici sa mnogo konzervanasa. Dvopek se može zameniti tostom kućne izrade, ali ponovno treba napomenuti da je poželjan integralni hleb.

Pročitajte još: Posle ovih biljnih napitaka IZGUBIĆETE STOMAK i "osušiće" se masne naslage

Dijeta traje pet dana, nakon čega sledi dva dana pauze i normalne, umerene ishrane, pa zatim ponovno sve dok ne stignete do željene kilaže. Ono što je bitno, preporučuje se da prethodno razgovarate sa svojim lekarom i pokažete mu jelovnik pre nego što se odlučite na ovu dijetu. 

Pročitajte još: Otkriveno je pre više od 10.000 godina, svi imamo u KUHINJI, a nismo znali koliko može da nam POMOGNE

Doručak je isti svih pet dana dijete i sastoji se od jedne kriške dvopeka, jabuke i šoljice bele kafe.

Prvi dan

Ručak - dva dvopeka, 2 tvrdo kuvana jajeta, 1 paradajz, 2 čaše jogurta

Večera - jedan dvopek, 1 tvrdo kuvano jaje, 1 paradajz, 1 čaša jogurta

Drugi dan

Ručak - jedan dvopek, 1 kuvano jaje, 1 paradajz, čaša jogurta

Večera - jednaka kao i ručak

Treći dan

Pročitajte još: Jednom se ZALJUBIMO, osam puta dobijemo POVIŠICU, a šta mislite koliko puta MUŠKARCI SLAŽU dnevno?

Ručak - jedan dvopek, 250 grama mladog sira, 1 kiseli krastavac, 1 paradajz, 1 činijica salate

Večera - jedan dvopek, 125 grama kuvane šunke bez konzervanasa, 1 paradajz

Četvrti dan

Ručak - jedan dvopek, 3 komadića kuvane govedine sa povrćem, 1 paradajz

Večera - jedan dvopek, jaje i čaša jogurta

Peti dan

Ručak i večera - 250 grama pilećih prsa sa povrćem na pari, podeliti na pola za dva obroka

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.