· · Komentara: 0
USNE

OTKRIVAMO VAM: Kako da na PRIRODAN NAČIN dobijete PUNIJE USNE

Nabavite čačkalicu koja na vrhu ima konac za zube i karmin i dobićete usne iz snova.

lips-1690875_1280.jpg
Foto: Piksabej

Ne postoji devojka koja ne želi da ima pune, sočne usne. Nije rešenje u operaciji, jer se moda menja, a istorija uči da su trendovi uvek odlazi u krajnost i da će posle debelih usana ponovo biti poželjne - normalnih kontura.

Pročitajte još: Potpuni HIT ili najveća BIZARNOST? Da li biste i vi svojoj kosi uradili OVO?!

Jedan od načina da se poveća volumen usana je piling četkicom za zube. Naime, četkica se umoči u šećer, a onda se energičkim pokretima trljaju usne. Ubrzo će usne reagovati i blago oteći. Namažu se prvo olovkom, pa karminom.

Drugi način je manje bolan za usne. Nabavite čačkalicu koja na vrhu ima konac za zube. Prevucite je preko karmina i napravite prvu liniju na gornjoj usni, ponovo namažite, pa drugu i na taj način oivičite usne. Namažite tamnim, pa svetlijim karminom.

Pročitajte još: ŠTA JE, BRE, OVO? Devojke poludele za novim trendom: Nokti kao OTVARAČ ZA FLAŠU! (Foto)

Osnovno pravilo kako da usne izgledaju što bujnije je korišćenje što svetlijih nijansi. Šljokice i sjaj su poželjni, a mat nijanse nikako. Takođe, ne treba prvo iscrtavati usne tamnom olovkom, jer će vizuelno ograničiti njihovu veličinu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.