· · Коментара: 0
УСНЕ

ОТКРИВАМО ВАМ: Како да на ПРИРОДАН НАЧИН добијете ПУНИЈЕ УСНЕ

Набавите чачкалицу која на врху има конац за зубе и кармин и добићете усне из снова.

lips-1690875_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Не постоји девојка која не жели да има пуне, сочне усне. Није решење у операцији, јер се мода мења, а историја учи да су трендови увек одлази у крајност и да ће после дебелих усана поново бити пожељне - нормалних контура.

Прочитајте још: Потпуни ХИТ или највећа БИЗАРНОСТ? Да ли бисте и ви својој коси урадили ОВО?!

Један од начина да се повећа волумен усана је пилинг четкицом за зубе. Наиме, четкица се умочи у шећер, а онда се енергичким покретима трљају усне. Убрзо ће усне реаговати и благо отећи. Намажу се прво оловком, па кармином.

Други начин је мање болан за усне. Набавите чачкалицу која на врху има конац за зубе. Превуците је преко кармина и направите прву линију на горњој усни, поново намажите, па другу и на тај начин оивичите усне. Намажите тамним, па светлијим кармином.

Прочитајте још: ШТА ЈЕ, БРЕ, ОВО? Девојке полуделе за новим трендом: Нокти као ОТВАРАЧ ЗА ФЛАШУ! (Фото)

Основно правило како да усне изгледају што бујније је коришћење што светлијих нијанси. Шљокице и сјај су пожељни, а мат нијансе никако. Такође, не треба прво исцртавати усне тамном оловком, јер ће визуелно ограничити њихову величину.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.