· · Коментара: 0
ЛЕПОТА ТЕЛА

Станите испред огледала! Да ли знате шта ОБЛИК УСАНА говори о вама?

Иако покушавамо да им дамо облик са насловних страна магазина, природан облик наших усана може много да каже о нама, да открије наше дубље осећаје и оно што не желимо да кажемо другима о нама

1594767333_usne.jpg
Фото: Pixabay

Омиљени женски атрибут који су најсклоније да промене много говори о њима самима. Уколико питате стручњаке за говор тела, иза облика усана можемо да видимо које тајне се крију њихове власнице.

Прочитајте још: Имате лоше слике и мало ПРАТИЛАЦА? Није ни чудо, сигурно правите ове ГРЕШКЕ

Тако широке усне какве поносно ноци Џулија Робертс говоре да је то особа која ужива у друштву широког круга пријатеља, перфекциониста која ужива у животу пуним плућима и која је спремна да се жртвује како би остварила своје снове.

Да ли хијалуронским филерима желите само да промените облик усана или да сакријете оно што оне говоре о вама?

Прочитајте још: Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Фото: Depositphotos

Танке усне указују на особу која је мирна, уравнотежена и интуитивна, врло посвећена детаљима, која ће направити прави корак у најбољем могућем тренутку. Ма колико такве особе у неким тренутцима делују скромно, можете да погрешите, јер амбиције имају у великој мери и она чека да се испољи.

Пуне усне симбол су храбрости и поверења, а карактеришу људе који имају пуно самопоуздања, људе који могу решити све проблеме са којима се сусретну, чак и они који се другима не чине решивим. 

Прочитајте још: Боја ОЧИЈУ, боја ТЕНА, боја КОЖЕ сагледајте СВЕ како бисте нашли идеалну нијансу за УСНЕ

Усне у облику срца указују на независне, заводљиве особе које се препуштају ужицима у свему што раде. Без проблема преузимају одговорност за све што раде, а имају изражену потребу за љубави..

Усне окренуте према доле дају тужан израз лица, повученост и тајанственост, али се заправо ради о изузетно спретним особама које су прилично избирљиве.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.