· · Коментара: 0
руж за усне

Боја ОЧИЈУ, боја ТЕНА, боја КОЖЕ сагледајте СВЕ како бисте нашли идеалну нијансу за УСНЕ

Да ли и ви имате гомилу кармина које сте купили, а које ипак ретко користите, зато што вам се не допада како вам стоји. Како да пронађете боју која вам најбоље одговара?

1594114134_Depositphotos_326034570_s-2019.jpg
Фото: Депосит

БОЈА ОЧИЈУ

Боја очију вам може помоћи у одабиру боје ружа за усне, који ће истаћи њихову боју. Уз зелене и очи боје лешника  слаже се кармин боје трешње.

Са плавим очима најбоље се слажу коралне нијансе. А жене са смеђим очима? Нека размисле о кармину пинк боје. Ружичасти тонови су у равнотежи са браон бојом.

Прочитајте још: САВРШЕНО нашминкане мачкасте очи за 5 МИНУТА уз помоћ ФЛАСТЕРА! (ВИДЕО)

БОЈА КОСЕ

Стратегија број два јесте да ускладите кармин према боји косе.

Уз кестењасту косу одлично ће ићи ружеви љубичастих тонова, док светло и пепељасто плава напросто захтевају пинк нијансе, могу и оне тамније. Жене са смеђом косом (бринете) имају више могућности, али, у принципу, њима одговарају нијансе наранџасте, црвене или љубичасте.

Прочитајте још: Да ПУДЕР на вашем лицу изгледа ПРИРОДНО? Уз овај ТРИК МОГУЋЕ ЈЕ!

БОЈА ТЕНА

Кармин можете бирати и у складу са својим теном. Али, прво треба одредити боју тена.

То ћете урадити на следећи начин: погледајте унутрашњи део зглоба руке на природном светлу.

Ако су вам вене плавичасте, ваш тен је хладнији и уз њега иду пинк или љубичасти тонови, а ако су зеленкасте, онда је ваш тен топао, а уз њега иду боја лососа, брескве и корална.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.