· · Komentara: 0
ruž za usne

Boja OČIJU, boja TENA, boja KOŽE sagledajte SVE kako biste našli idealnu nijansu za USNE

Da li i vi imate gomilu karmina koje ste kupili, a koje ipak retko koristite, zato što vam se ne dopada kako vam stoji. Kako da pronađete boju koja vam najbolje odgovara?

1594114134_Depositphotos_326034570_s-2019.jpg
Foto: Deposit

BOJA OČIJU

Boja očiju vam može pomoći u odabiru boje ruža za usne, koji će istaći njihovu boju. Uz zelene i oči boje lešnika  slaže se karmin boje trešnje.

Sa plavim očima najbolje se slažu koralne nijanse. A žene sa smeđim očima? Neka razmisle o karminu pink boje. Ružičasti tonovi su u ravnoteži sa braon bojom.

Pročitajte još: SAVRŠENO našminkane mačkaste oči za 5 MINUTA uz pomoć FLASTERA! (VIDEO)

BOJA KOSE

Strategija broj dva jeste da uskladite karmin prema boji kose.

Uz kestenjastu kosu odlično će ići ruževi ljubičastih tonova, dok svetlo i pepeljasto plava naprosto zahtevaju pink nijanse, mogu i one tamnije. Žene sa smeđom kosom (brinete) imaju više mogućnosti, ali, u principu, njima odgovaraju nijanse narandžaste, crvene ili ljubičaste.

Pročitajte još: Da PUDER na vašem licu izgleda PRIRODNO? Uz ovaj TRIK MOGUĆE JE!

BOJA TENA

Karmin možete birati i u skladu sa svojim tenom. Ali, prvo treba odrediti boju tena.

To ćete uraditi na sledeći način: pogledajte unutrašnji deo zgloba ruke na prirodnom svetlu.

Ako su vam vene plavičaste, vaš ten je hladniji i uz njega idu pink ili ljubičasti tonovi, a ako su zelenkaste, onda je vaš ten topao, a uz njega idu boja lososa, breskve i koralna.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.