· · Коментара: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Заборавите оклагије, вакуме, бацања новца... Ово су ТОП ТРИ начина да се решите ЦЕЛУЛИТА

Доносимо решења и методе за потпуно и трајно решавање највећег женског проблема које можете применити код куће

1595541471_devojka.jpg
Фото: Pixabay

Узалудно бацање новца на третмана са краткотрајним ефектом обило се о главу већини жена.

Свака жена најбоље зна своје тело и организам, па се са својим проблемом целулита управо саме жене морају суочити. Осим тога, само такав приступ допринеће трајном решењу проблема.

Прочитајте још: Урадите детокс организма, ослабите и подигните имунитет уз помоћ ВИТАМИНСКЕ салате (ФОТО)

Вода, креме и редовно вежбање

Популарна фитенс инструкторка Рамона Браганза, која је допринела савршено извајаном телу глумице Хали Бери, певачице Џесике Албе и многих других светских звезда, поделила је своје савете за уклањање поморанџине коре.

Следите њене савете и приницпе и целулит ће нестати.

Прочитајте још: Како да ПРАВИЛНО користите најпопуларније средство за уклањање шминке, МИЦЕЛАРНУ ВОДУ?

Глумица Хали Бери своју линију одржава захваљујући овим саветима

Вода

Прочитајте још: Лето је право време за ПЛАВЕ нокте са МЕДУЗАМА: Откривамо како да их направите (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Pixabay

Важно је да тело увек има довољно воде, како би се из организма успешно избацили штетни токсини. Због тога ће кожа бити и остати глатка.

Креме

Прочитајте још: После ових биљних напитака ИЗГУБИЋЕТЕ СТОМАК и "осушиће" се масне наслаге

Постоји велика количина нових крема и лосиона, који могу помоћи да кожа изгледа лепше и затегнутије.

Рамона Браганза предлаже Mamma Mio Get Waisted препарат који помаже у сагоревању накупљених масних наслага и смањује целулит.

Прочитајте још: Станите испред огледала! Да ли знате шта ОБЛИК УСАНА говори о вама?

Кретање и вежбање

Без вежбања нема трајних ефеката.  Посебно су корисне вежбе снаге које побољшавају композицију тела јер спаљују масноћу. Осим тога, такве вежбе јачају и мишиће, због чега кожа постаје затегнутија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.