· · Коментара: 0
ИНТЕРНЕТ ИНСТРУКЦИЈЕ

Вежбајте и ЗАРАДИТЕ НОВАЦ?! Могуће је уз бесплатне апликације

Одлазак у шетњу са паметним уређајима у џупу могу бити изузетно корисни по наше здравље, пре свега због бесплатних инструкција за здраве физичке активности.

marathon-2346948_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Модерне технологије унеле су нови начин живљења и ослањања на паметне уређаје у свим животним околностима. Тако је и са физичким активностима, пре свега препорукама како да правилно вежбате и доведете тело у форму, које су доступне у бројним апликацијама.

 Апликације могу бити одличан начин за проналажење мотивације за вежбање, без обзира на то да ли трчите, тренирате јогу или само желите боље да пратите своје активности.

Прочитајте још: Три СТРАНИЦЕ са којих можете скинути старе игрице БЕСПЛАТНО

Доносимо вам две апликације које су потпуно бесплатне, али уз које истовремени мижете да зарадите новац.

Цхаритy Милес

Прочитајте још: Домаћи стручњаци конструисали електрични бицикл који мери загађеност ваздуха!

Пређени километри и кораци, трчање или вожња бициклом стимуланс су за даље активности, посебно када вам апликација показује колико сте новца сакупили у добротворне сврхе. На овај начи постајете хумани и према свом телу и према околини, а количина новца коју можете зарадити у добротворне сврхе је неограничена.

Не морате трчати тачно одређену трку да бисте постали донатор, већ је можете зарађивати сваког дана, једноставним јутарњим трчањем.

Прочитајте још: Вибер новине: Поруке ће имати свој рок трајања?!

Ацхиевемент

Ова апликација програмирана је тако да плаћа правим новцем када пратите своје кораке, пријављујете храну коју једете или записујете пређене километре на бициклу. Свака пријављена активност зарађује одређене бодове који се даље претварају у новац, па 10.000 бодова има вредност 10 долара.

Прочитајте још: Велики подухват: Гоогле спреман да парира Нетфлиx и Диснеy платформама?

Изгубићете килограме, али ћете повећати количину новца у свом џепу.

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.