· · Komentara: 0
INTERNET INSTRUKCIJE

Vežbajte i ZARADITE NOVAC?! Moguće je uz besplatne aplikacije

Odlazak u šetnju sa pametnim uređajima u džupu mogu biti izuzetno korisni po naše zdravlje, pre svega zbog besplatnih instrukcija za zdrave fizičke aktivnosti.

marathon-2346948_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Moderne tehnologije unele su novi način življenja i oslanjanja na pametne uređaje u svim životnim okolnostima. Tako je i sa fizičkim aktivnostima, pre svega preporukama kako da pravilno vežbate i dovedete telo u formu, koje su dostupne u brojnim aplikacijama.

 Aplikacije mogu biti odličan način za pronalaženje motivacije za vežbanje, bez obzira na to da li trčite, trenirate jogu ili samo želite bolje da pratite svoje aktivnosti.

Pročitajte još: Tri STRANICE sa kojih možete skinuti stare igrice BESPLATNO

Donosimo vam dve aplikacije koje su potpuno besplatne, ali uz koje istovremeni mižete da zaradite novac.

Charity Miles

Pročitajte još: Domaći stručnjaci konstruisali električni bicikl koji meri zagađenost vazduha!

Pređeni kilometri i koraci, trčanje ili vožnja biciklom stimulans su za dalje aktivnosti, posebno kada vam aplikacija pokazuje koliko ste novca sakupili u dobrotvorne svrhe. Na ovaj nači postajete humani i prema svom telu i prema okolini, a količina novca koju možete zaraditi u dobrotvorne svrhe je neograničena.

Ne morate trčati tačno određenu trku da biste postali donator, već je možete zarađivati svakog dana, jednostavnim jutarnjim trčanjem.

Pročitajte još: Viber novine: Poruke će imati svoj rok trajanja?!

Achievement

Ova aplikacija programirana je tako da plaća pravim novcem kada pratite svoje korake, prijavljujete hranu koju jedete ili zapisujete pređene kilometre na biciklu. Svaka prijavljena aktivnost zarađuje određene bodove koji se dalje pretvaraju u novac, pa 10.000 bodova ima vrednost 10 dolara.

Pročitajte još: Veliki poduhvat: Google spreman da parira Netflix i Disney platformama?

Izgubićete kilograme, ali ćete povećati količinu novca u svom džepu.

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.