· · Коментара: 0
широке панталоне

Како да носите НАЈПОПУЛАРНИЈЕ ПАНТАЛОНЕ овог лета, да изгледате ЛЕПО, а осећате се УДОБНО

Панталоне које једине могу да замене хаљину у летњим днаима - широке панталоне!

1595417801_Depositphotos_50208623_s-2019.jpg
Фото:Депосит

Можете извући из маминих ормара јер и овај комад одеће се вратио и постаје све популарнији. Иду уз све прилике, опуштене и елегантне у зависности како их носите.

Стоје свима, а има их у неколико варијанти. Са дужим и краћим ногавицама, битно је да су широке. Кад их једном обучете због своје удобности пожелећете да их имате у свим варијантама и бојама.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Нема лета без ХАЉИНЕ, а ево који модел МОРАТЕ носити у наредна два месеца

Како носити широке панталоне овог лета:

Обућа

Можете их носити уз  равну обућу или високе потпетице у зависности од стила који желите да постигнете. Сандале или салонке, шта вама више прија. Такође, патике су овог лета добродошле у свим комбинацијама.

Мајица

Ако су панталоне широке, мајица би требало да је ужа. Спајајте супртне комаде одеће. То може бити класична мајица са кратким рукавима или топ краћа мајица уз панталоне са високим струком.

Прочитајте још: Чисто лице је КЉУЧ ЛЕПОТЕ! Пратите основне КОРАКЕ

Фото: Депосит

Елеганртна прилика

Довољно је да на целу комбинацију додате сако, краћи или дужи, само да прати линију тела и истиче струк како ви био у контрасту са ширином панталона.

Прочитајте још: Чисто лице је КЉУЧ ЛЕПОТЕ! Пратите основне КОРАКЕ

Кошуља

Увек и уз све. Овог лета су заступљени сви модели и нећете ни са једним погрешити. Дужу или како је популарно, оверсизед кошуљу, можете опуштено везати око струка тако да ће ићи и уз ове панталоне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.