· · Коментара: 0
СЕДА КОСА

Довољне су ТРИ гумице да направите две нехајне ПУНЂЕ

Многе старије жене у "зреле године" уђу са дугачком косом и не желе да је ошишају.

1595080213_Milabu3.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Milabu

Дугачка коса после треће деценије додаје године, али довољно је склонити је са лица и особа одмах изгледа млађе. Уколико не желите да се ошишате, пробајте неку од ових једноставних пунђи.

Окрените их унутра Фото: Youtube/ screenshot Milabu

Прочитајте још: Испоштујте 7 КОРАКА до савршеног лица као МОДНЕ ИКОНЕ

Прву пунђу носе жене свих година и често се назива "нехајна". Потребно је набавити три гумице и две укоснице или шнале.

Спремите три гумице и направите две кикице, а онда плетеницу са преосталом косом.
Направите плетеницу Фото: Youtube/ screenshot Milabu

Од горњег дела косе на темену се направе две кикице, док се доњи део од висине ушију остави. Када се направе кикице обе се обрну уназак кроз  гумицу. Онда се од ове две кикице са пуштеном косом напарави плетеница. Она се, такође, обрне унутра и веже шналама или укосницама у зависности од количине косе.

И друга пунђа се прави са три гумице. Прво направите две плетенице од предње косе.
Нека делује опуштено Фото:

Друга пунђа се прави подједнако једноставно и потребне су три гумице.

Прво се уз помоћ две шнале или гумице одвоји предњи део косе од остатка од ње направе плетенице. Задњи део косе се сакупи у висок реп, коса се окрене унутар гумице и благо натапира на темену. Онда се плетенице од предње косе вежу за реп.

Прочитајте још: Ових 5 фризуре не желите да имате, јер ДОДАЈУ године, па и ДЕЦЕНИЈЕ

Обе пунђе ће изгледати лепше ако се врхом чешља изваде праменови и коса не стеже превише, већ делује као да је нехајно повезана.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.