· · Коментара: 0
фарбање косе

Будите самa свој фризер и ОФАРБАЈТЕ се код КУЋЕ: Поштујте правила и грешака неће бити

Желите да избегнете гужву код фризера и додатне контакте, а морате да офарбате косу можете то урадити и сами код куће.

1594817530_Depositphotos_153275078_s-2019.jpg
Фото:Депосит
  • Узмите прибор само за ту намену

Потребан вам је чешаљ, посуда за фарбу, рукавице шнала и четка за фарбање

Прочитајте још: Да ли и ви одлазите на спавање са МОКРОМ КОСОМ? Сазнајте зашто то ни(је) добро

  • Купите два паковања жељене фарбе

Како не бисте ризиковали да на пола фарбања останете без фарбе, најбоље је да узмете два паковања уколико вам је коса дужине испод рамена.

  • Поступак

Увек прво крећите од темена. Ако имате седе власи увек прво њих офабајте, а посебно се концентришите на предео око чела и раздељка јер су ту најуочљивије. Ту нанесите више фарбе како би покривеност била што већа. Немојте се бојати ако офарбате и део чела, лако ћете скинути топлом водом и шампоном.

Прочитајте јос: Набавите САФАРИ хаљину "А" кроја, мараму са АНИМАЛ принтом и спремни сте да све ОБОРИТЕ С НОГУ

  • Производи и прање косе

Користие шампоне и балзаме за фарбану косу како бисте што дуже одржали трајање боје. Било би добро да избегавате свакодневно прање косе јер се боја испира, на овај начин ћете направити већи размак између два фарбања.

 

 

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.