· · Коментара: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

ХИТ међу тинејџеркама: АНИМЕ LOOK! Ево како да се нашминкате (ВИДЕО)

Аниме. цртане анимације. из Јапана су покориле свет и све више младих сматра да су ови ликови врхунац лепоте.

Многе инфлуенсерке живе живот попут аниме ликова и својим изгледом се труде да подсећају на ликове из манга стрипова или јапанских филмова.

Прочитајте још: ШАШАВИ тренд је завладао на Инстаграму, да ли би и ви направили овакву фризуру?

Екстребно бело лице Фото: Youtube/ screenshot LaDeathMachine

Јапанска шминка је све популарнија. Популалрисале су је азијске девојке, али сада тинејџерке широм света желе да изгледају као аниме ликови. Аниме шминка је сада посебна грана у мејк-апу.

1. Лице је бледо

Нема руменила.

Аниме ликови имају екстремно бело лице, а црвенило се појављује само у случајевима када се стиде. Дакле, на лице се наноси бео пудер, без сјаја и руменила.

2.Очи су огромне

Аниме очи су веома крупне, чак огромне, па се нечије умеће аниме шминке најбоље види у шминкању овог дела лица. Прво се обликују обрве строгим линија,а. Око очију се ставља светла сенка, а затим се наоштре бела и браон оловка.

Умеће се види у очима Фото: Youtube/ screenshot LaDeathMachine
Белом бојом се добијају огромне очи.

Браон оловком се уоквире танком линијом облик, а онда се линија попут стрелилце направи на средини капка. Стрелица се сенком подебља. Белом оловком се уоквири унутрашњи и доњи део ока и сенком повећа величина. Белим коректором се направи дебела линија преко подочњака и ту се, на крају, повлачи танка линија браон оловком. На тај начин се добијају огромне очи.

Фото: Youtube/ screenshot
LaDeathMachine
Савршено наоштрите белу и браон оловку.

На горњи капак се наноси ајлајнер у облику дебеле стреле. На крају, обавезно залепите трепавице које дају коначан облик очима.

Прочитајте још: Не бацајте ШМИНКУ којој је ИСТЕКАО РОК: Ево начина како да је поново ИСКОРИСТИТЕ

3. Усне

Усне су мале, а то се постиже коректором или пудером. Дакле, коректором се обрише линија усана и кармином се обоји само унутрашњи део.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.