· · Коментара: 0
НОКТИ

Десет сазвежђа на десет ноктију - то је тренд који ће владати овог лета

Само небо је граница! Купите тегет и бели лак, удахните и почните са радом, јер нокте морате украсити на следећи начин!

Играјте се ноктима и искористите их као "платно" на којем можете да искажете сву своју креативност! Ово је главни савет козметичара и светских стручњака за нокте који постављају трендове.

Прочитаје још: Не бацајте сунђер за пудер када се испрља, јер постоји једноставно решење

Десет сазвежђа на десет ноктију - то је тренд који ће владати овог лета. На ноктима могу да се носе чувена сазвежђа попут Ориона, Андромеде, Херкула, Касиопеје, Великог или Малог медведа, али и хороскопски знаци. Јединоје важно да на нокте не треба сликати измишљена сазвежђа!

Астролошки нокти се могу лако насликати, а довољне су три ставри: плави и бели лак, као и сигурна рука.

Пресликајте права сазвежђа на нокте, немојте измишљати нова.

Дакле, на нокте се прво нанесе тамно плави или црни лак. Боја се наноси два пута и када се добро осуше нокти прелази се на сликање звезда. Белим или златним лаком се полако наносе зваздице, а боље је то радити танком четкицом него оном која се налази у бочици са лаком, јер је дебља. Звезде могу да се нанесу одједном, али је лакше то урадити из неколико пута.

Када се бело звездано небо добро осуши прелази се на сликање сазвежђа. То се ради истом четкицом којом су се цртале звезде, али се ради уз помоћ слике са које се копира сазвежђе. Нокти се, на крају, премажу сјајним лаком да би "васиона" сијала.

Прочитајте још: Није свеједно носите ли прстен на левој или десној руци: То много говори о вама

Још један тренд ће бити популаран овог лета - двобојни нокти. Плочица нокта се маже са два лака, по дужини, до половине нокта. Визуелно ово чини да нокат изгледа дуже.
 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.