· · Коментара: 0
МАНИКИР

Лето је право време за ПЛАВЕ нокте са МЕДУЗАМА: Откривамо како да их направите (ФОТО/ВИДЕО)

Играјте се ноктима, а плави и безбојни лак сигурно имате.

1594800815_NailMeduza.PNG
Мехурићи Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Уколико набавите налепнице са медузама већ сте урадили пола посла и само украшавање ноктију биће брзо и једноставно.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Прочитајте још: БЛЕДЕ, мењају боју и пуцају: Како заштитити тетоважу од СУНЦА?

Уколико нисте набавити стикере са медузама нокти ће опет добити подводне украсе, али уз мало стрпљења.

Ако немате седефасту боју корисите металик прах.

Први корак је да се среде нокти и налакирају у плаву боју. Уколико немате плаву седефасту нијансу користите прах којим се добија металик сјај.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

На овако сређене нокте се лепе мале налепнице са медузама. То могу бити и стикери са мехурићима.

Мехури се праве силиконом или безбојним лаком, али је потребно много стрпљења.

Додатни мехури, који ће створити подводну илузију праве се силиконом. Туфнице се наизменично наносе на нокте металним штапићем са лоптицом на врху.

Уколико немате силикон за нокте, користите безбојан лак. Међутим, стрпљиво сачекајте да се осуши сваки мехурић пре него што нанесете други, да их не би умазали.

Прочитајте још: Три БОХО фризуре које се лако праве и стоје СВИМ девојкама

Када се нокти потпуно осуше, укључујући и мехуриће који могу да "пукну" ако нису скроз суви, наноси се заштитни безбојни лак.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.