· · Коментара: 1
НОКТИ

ШТА ЈЕ, БРЕ, ОВО? Девојке полуделе за новим трендом: Нокти као ОТВАРАЧ ЗА ФЛАШУ! (Фото)

Мало маште може да учини чуда! А, колико сте маштовити најлакше ћете показати занимљивим ноктима.

Набавите 10 сламчица за сок,лак за нокте и можемо да почнемо!

Прочитајте још: Десет сазвежђа на десет ноктију - то је тренд који ће владати овог лета

Нокти попут отварача за вино су апсолутни хит међу девојкама које желе да привуку пажњу. Не праве се тешко, али је потребна прецизност, али и мудро изабрана боја. Наравно, и сламчице за сок.

Фото: Youtube/ screenshot LongHairPrettyNails

Први корак је да се нокти исеку, уреде и заноктице среде.

Силиконом се по цевчици, залепљеној на нокат, црта спирала.

Испод сваког нокта се залепи цевчица која се скрати на неколико сантиметара. Затим се на ноктима, на којима ће се правити "затварач", силиконом црта спирала од нокта преко цевчице. Поступак се понавља неколико пута док се не направи тродиментионална спирала. Онда се цевчица сече до великичине "затварача". Када се добро осуши силикон цевчица се пажљиво сече и уклања.

Не морају сви нокти да се направе у облик отварача за вино, али морају да буду исте дужине.

Следи украшавање шљокицама, према жељи и машти. Када се заврши обликовање "затварача" сви нокти се намажу безбојним, сјајним лаком. Нокти морају да се добро осуше.

Боја

Нокти могу да се сви да буду у истој боји, али и сваки другачији. Такође, још је занимљивије уколико је корен нокта једне, а врх друге боје.

Небо је граница

Шљокице на ноктима, звездице, штрас и све што машта помисли може да се залепи за овакве нокте.

Прочитаје још: БЕЛИ ајлајнер и ЦРВЕНИ кармин, али и још 6 занимљивих трендова владаће овог ЛЕТА

Најпрактичније је, поготово први пут, један нокат направити у облику отварача, али и остали нокти морају да буду исте дужине и подједнако занимљиви.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.