· · Komentara: 1
NOKTI

ŠTA JE, BRE, OVO? Devojke poludele za novim trendom: Nokti kao OTVARAČ ZA FLAŠU! (Foto)

Malo mašte može da učini čuda! A, koliko ste maštoviti najlakše ćete pokazati zanimljivim noktima.

Nabavite 10 slamčica za sok,lak za nokte i možemo da počnemo!

Pročitajte još: Deset sazvežđa na deset noktiju - to je trend koji će vladati ovog leta

Nokti poput otvarača za vino su apsolutni hit među devojkama koje žele da privuku pažnju. Ne prave se teško, ali je potrebna preciznost, ali i mudro izabrana boja. Naravno, i slamčice za sok.

Foto: Youtube/ screenshot LongHairPrettyNails

Prvi korak je da se nokti iseku, urede i zanoktice srede.

Silikonom se po cevčici, zalepljenoj na nokat, crta spirala.

Ispod svakog nokta se zalepi cevčica koja se skrati na nekoliko santimetara. Zatim se na noktima, na kojima će se praviti "zatvarač", silikonom crta spirala od nokta preko cevčice. Postupak se ponavlja nekoliko puta dok se ne napravi trodimentionalna spirala. Onda se cevčica seče do velikičine "zatvarača". Kada se dobro osuši silikon cevčica se pažljivo seče i uklanja.

Ne moraju svi nokti da se naprave u oblik otvarača za vino, ali moraju da budu iste dužine.

Sledi ukrašavanje šljokicama, prema želji i mašti. Kada se završi oblikovanje "zatvarača" svi nokti se namažu bezbojnim, sjajnim lakom. Nokti moraju da se dobro osuše.

Boja

Nokti mogu da se svi da budu u istoj boji, ali i svaki drugačiji. Takođe, još je zanimljivije ukoliko je koren nokta jedne, a vrh druge boje.

Nebo je granica

Šljokice na noktima, zvezdice, štras i sve što mašta pomisli može da se zalepi za ovakve nokte.

Pročitaje još: BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Najpraktičnije je, pogotovo prvi put, jedan nokat napraviti u obliku otvarača, ali i ostali nokti moraju da budu iste dužine i podjednako zanimljivi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.