· · Коментара: 0
КОРИСНО

Вишеструка намена РЕГЕНЕРАТОРА: Ево за шта се све може употребити, а једну никад НЕ БИСТЕ ПОГОДИЛИ

Уз то што је учинковит за хидратацију и негу косе, регенератор се може користити и у друге сврхе.

1594987814_Depositphotos_148326219_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Већина људи мисли да се добра својства регенератора могу користити само за негу косе, али постоје бројни други начини коришћења овог производа, укључујући прање веша. Ових неколико трикова с регенератором олакшаће вам свакодневне активности, преноси Тхе Индиан Еxпресс.

Прочитајте још: Боја ОЧИЈУ, боја ТЕНА, боја КОЖЕ сагледајте СВЕ како бисте нашли идеалну нијансу за УСНЕ

Користите га као хидратантно средство за купање, поготово ако сте пре користили пилинг за тело или пену за купање. Да бисте повратили своју природну влагу тела, само додајте мало регенератора пре него што завршите с купком. У само неколико тренутака ваша кожа биће глатка и мекана, али и хидрирана.

Регенератор обично оставља угодан мирис у коси, али га можете користити и за појачавање мириса одеће. Од њега можете направити властити омекшивач и освеживач одеће. Само помешајте мало регенератор и воде у боци с распршивачем. Пре коришћења добро протресите боцу, а потом нанесите на вашу одећу из даљине.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Направите ЈЕДНОРОГА на ноктима и оставите људе БЕЗ ДАХА (ВИДЕО)

Такође, иако звучи немогуће, можете користити и као пену за бријање. Као што смо већ рекли, он је одличан за хидратацију коже, али он омекшава кожу и длачице те тако олакшава бријање и спречава посекотине те настанак ураслих длачица. 

Можете постићи и мекане заноктице током маникира и педикира. Једноставно нанесите мало регенератора помоћу вате и онда га умасирајте у ваше нокте и кожу око њих.

Прочитајте још: КАКО да се ОВОГ лета НАШМИНКАМО уз неизоставну МАСКУ

Ако вам је нестало детерџента за прање рубља, добро ће вам помоћи регенератор. Своју одећу ставите у посуду с врућом водом и додајте једну кашчицу регенератора. Оставите да одстоји пола сата, а затим исперите и осушите.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.