· · Komentara: 0
IDEJA

NE BACAJTE GAJBICE: Pet načina da se dobije NOV nameštaj, a ništa ne košta

Da bi životni prostor dobio novo ruho, nije neophodno veliko ulaganje.

Depositphotos_133237418_s-2019.jpg
Foto: Depozito

Dovoljna je dobra ideja, a jednu od njih nametnuli su stručnjaci za enterijer.

Obične drvene gajbice, sačinjene od letvica, u kojima na pijacama možemo da vidimo povrće, mogu da osveže prostor u kojem živimo i omoguće nova mesta za odlaganje stvari.

Paleta kao sto
Osim gajbi, isti efekat može da se postigne i uz pomoć drvenih paleta koje služe za transport većih tovara.Od paleta može da se dobije sto u dnevnoj sobi na kojemogu da se montiraju četiri točkića. Po želji mogu i da ih ofarbaju u omiljenu boju i tako dobije upečatljiv komad nameštaja, moderan i rustičan.

Pročitajte još: Komad nameštaja koji odaje vaš stil: Ovakvu fotelju MORATE da imate u domu

Lepe su u prirodnoj boji drveta, ali i ofarbane u belo. Mogu se postaviti u spavaćoj sobi tako što se poređaju jedna na drugu. Na taj način se dobija natkasna kraj uzglavlja, pogodna za lampu, odlaganje knjiga i jastuka.

Uz udobnu fotelju odlične su za kafu, a u predsoblju za sitnice.

Uz udobnu fotelju, dobro su mesto kafu, novine ili saksijske biljke. U predsoblju su idealne za odlaganje važnih sitnica poput ključeva.

U radnoj sobi, kraj stola, imaju ulogu police.
Gajbice kuhinji služe kao police i dodatnog visećeg dela za vinske flaše, činije za voće, različite vrste testenina...

Pročitajte još: Jednostavno: Od starog kauča napravite moderni komad nameštaja

U dnevnom boravku, osim u vidu polica, naopako okrenute gajbice imaju funkciju stočića, na čije ivice su dodati točkići, kako bi bile lako pokretljive.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.