· · Komentara: 0
FOTELJA

Postoji samo jedan komad nameštaja koji se nasleđuje, da li znate koji je to?

Ako želite da investirate u komad nameštaja koji ćete uvek rado seliti i u novi dom, onda kupite beržeru.

Depositphotos_299718660_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Ove mekane i udobne fotelje, sa velikim tapaciranim leđima i obaveznim naslonima za ruke, nikada ne izlaze iz mode. Ovo je omiljeni komad nameštaja najstarijeg člana domaćinstva, ali i svih koji žele da se zavale i gledaju televiziju, čitaju ili, jednostavno, popodne malo dremnu.

Pročitajte još: Komad nameštaja koji odaje vaš stil: Ovakvu fotelju MORATE da imate u domu

Večita vrednost
Beržere nikada ne gube na vrednosti, pa i stara može uvek da se proda za oko 300 evra, u zavisnosti da li je muška ili ženska. Tapaciranje beržere košta oko 100 evra.

Zavaljeni u njih uživamo posle podne uz omiljeno štivo ili TV seriju. Zgodne su i za predah pred počinak, pa ih mnogi drže u spavaćoj sobi, u neposrednoj blizini kreveta. Pojedinci ih postavljaju uz dečje krevece ili kolevke kako bi, dok noću uspavljuju svoje čedo, imali maksimum udobnosti kad već nemaju miran san.

Ove godine je traženo sve u boji smaragda.

Ove godine naročito su tražene one u boji smaragda, tamnoljubičaste, mastilo plave, zlatne, ali i bele. Ipak, kako je reč o komadu nameštaja koji u svakom domu ima gotovo zaseban život, bez obzira na to u kom stilu ste uredili stan i u kojim nijansama, možete da se opredelite i za one u drečavim nijansama i da računate da će se, nekim čudom, savršeno uklopiti uz postojeći nameštaj.

Pastelne boje su uvek dobro rešenje Foto: Depozitfoto

Pročitajte još: Kako da naterate decu da sklanjaju za sobom? Uz pomoć OVIH TRIKOVA rešićete se nereda, a soba će biti PREUREĐENA

Jednostavno, beržera može da bude vaša lična karta, koja će svakom gostu otkriti da je njegov domaćin, odnosno vi, veliki hedonista i da ima istančan ukus kada je reč o uređenju enterijera.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.